Skip to content

Imali smo savršen brak, a onda se preko noći promenilo: Još uvek se pitam kako je mogao to da mi uradi!

Upoznali su se pre 15 godina i to je bila ljubav na pravi pogled. Ubrzo su se venčali i važili su za skladan par. “Voleli smo se i bila sam sigurna da ništa neće moći da poljulja našu vezu”, rekla je Marija čiju priču prenosi portal infopult.info.

Godinu dana posle venčanja smo dobili prvu bebu, a nakon dve godine stigla je još jedna prinova. Dogovorili smo se da ja napustim posao i ostanem kod kuće kako bih čuvala decu, jer je njegov posao napredovao. Mislila sam da je sve u najboljem redu sve do tog dana koji mi je ceo život poremetio.

Došao je kući i rekao mi da je prihvatio jedan projekat u inostranstvu koji je trebao da mu donese veliku zaradu. Iako nisam volela da budemo rastavljeni, složila sam se sa njim da je najbolja odluka da prihvati taj posao. Spakovala sam ga i ispratila na put, a onda se dogodilo ono najgore.

Foto: Shutterstock

Ni traga, ni glasa od njega danima. Pokušala dam da nađem opravdanje za njegovo nejavljanje, ali ga nije bilo. Na kraju sam nazvala firmu u kojoj je radio gde su mi saopštili da ga nisu poslali ni na kakav put van zemlje i da je čak nedavno i dao otkaz u toj firmi. Malo je reći da sam bila u šoku.

Istina me je u tom trenutku jako zabolela, za nešto tako nisam bila spremna. Saznala sam da me je ostavio u dugovima. Sa hipotekom i bez novca sa dvoje male dece, a on je sa ljubavnicom otišao u drugu zemlju. Od zajedničkog prijatelja sam saznala da je njegova porodica znala za sve i niko nije hteo ništa da mi kaže, niti mi je neko od njih ponudio neku pomoć.

Moja porodica mi je pomogla, dala nam je krov nad glavom. Pomogli su mi oko dugova koje je on napravio.

Foto: Profimedia

Najteže od svega mi je palo što se nije udostojio ni da mi objasni zašto me je napustio i zašto na takav način. Otišao je kao poslednja kukavica, ne mareći čak ni za decu. Nakon nekog vremena samo su mu stigli papiri za razvod.

Od zajedničkog prijatelja sam saznala da je stvorio novu porodicu negde daleko. Da je po treći put postao otac jer mu je njegova ljubavnica rodila još jedno dete, prenosi Stil.

Nastavila sam sa svojim životom, ali mislim da rane nikad neće zarasti

Sidebar