Skip to content

Iskreni momak:”Moja devojka je fina, ali ima problem sa iskazivanjem emocija.”

– Moja cura je jako pametna i zabava, ali ne voli baš pokazivati osjećaje prema meni i rekla je da želi ići na fakultet u drugi grad. Imamo 19 godina i zajedno smo dvije godine – napisao je jedan dečko za Sun.

Osjeća se kao da nema smisla da budu zajedno jer on ne želi otići iz njihovog rodnog grada pa za savjet puta stručnjakinju.

Može se nositi s time da ne voli zagrljaje i maženje, ali ne želi da ode u sasvim drugi grad i ne bude blizu njega. Osjeća se kao da onda više nema smisla da budu zajedno jer on ne želi otići iz njihovog rodnog grada pa za savjet pita stručnjakinju, prenosi list večernji.

– Morate sjesti s djevojkom i iskreno porazgovarati. Mogla bi poželjeti ići na fakultet, a zatim se vratiti kući. Ali oboje ste vrlo mladi i često, kako odrastamo, naši se interesi i životi mijenjaju.” – priča on te nastavlja:

“Također postoji šansa da svoju budućnost vidi u većem gradu ili negdje drugdje. Ako se ne osjećate sposobnim ići uz nju i želite vrlo različite stvari, morate odlučiti je li vaša veza krenula svojim tijekom.” – odgovorila mu je Deidre.

Sidebar