Skip to content

Bivši CIA agent tvrdi da američka vlada posjeduje vanzemaljska vozila i “neljudske” biološke dokaze? Pentagon negira tvrdnje u istorijskoj javnoj raspravi (Video)

Istorijska javna rasprava započela je u američkom Kongresu – i čula se izvanredna tvrdnja da američka vlada posjeduje vanzemaljska vozila i neljudske biološke ostatke, javlja Mirror.

Odbor za nadzor Doma Kongresa SAD-a saslušao je ‘zviždače’ iz vojske i obavještajnih službi, koji su detaljno iznijeli svoje uvjerenje da Vlada skriva dokaze o izvanzemaljcima.

Vojni piloti su tvrdili da su NLO-i – ili UAP-ovi (neidentificirani zračni fenomeni) kako ih Bijela kuća ovih dana radije naziva – bili “javna tajna” u vojsci i da su se redovito viđali.

Saslušanje u Washingtonu je istorijsko jer jasno signalizira da su izabrani zvaničnici otvoreniji nego ikad prije za raspravu o mogućnosti da su izvanzemaljci stvarni, piše publikacija.

Bivši zvaničnik obavještajne službe David Grusch tvrdio je da SAD posjeduje “netaknuta i djelomično netaknuta” vanzemaljska vozila, a danas je govorio o “neljudskim” biološkim dokazima pronađenim na mjestima nesreća.

David Grush je rekao američkom Kongresu da su Amerikanci pronašli 12 mjesta pada NLO-a i s njih uklonili neljudske biološke ostatke.

Vlada optužena za “najveće zataškavanje u povijesti”

Tokom današnjeg saslušanja, g. Grush je posvjedočio da je vlada SAD-a imala masovno zataškavanje, rekavši da je svako vojno osoblje koje je pokušalo govoriti o vanzemaljcima, UAP-ovima ili izvanzemaljskim fenomenima naišlo na “brutalnu odmazdu”.

U jednom trenutku tokom prvog saslušanja te vrste, zastupnik Tim Burchett, za Tennesse, upitao je g. Gruscha: “Osobno, jeste li čuli da je netko ubijen?”

Gospodin Grusch je odgovorio: “Moram biti oprezan s odgovorom na to pitanje. Ljude s takvim saznanjima uputio sam na odgovarajuće vlasti.”

Unatoč tvrdnjama koje je javno iznio ‘zviždač’ gospodin Grusch, Pentagon je zanijekao sve tvrdnje.

U izjavi, glasnogovornica Ministarstva obrane Sue Gough rekla je da istražitelji nisu otkrili “bilo kakvu provjerljivu informaciju koja bi potkrijepila tvrdnje da su bilo kakvi programi u vezi s posjedovanjem ili obrnutim inženjeringom izvanzemaljskih materijala postojali u prošlosti ili postoje trenutno”.

Kad su gospodina Gruscha upitali ima li američka vlada informacije o izvanzemaljskom životu, rekao je da su SAD vjerojatno svjesne “neljudskih” aktivnosti još od 1930-ih.

Rekao je u svom svjedočenju: “Tijekom mojih službenih dužnosti bio sam obaviješten o višedesetljetnom programu pronalaženja i obrnutog inženjeringa pada UAP-a kojemu mi je bio zabranjen pristup.”

Pentagon je također odbacio Gruschove tvrdnje o zataškavanju.

Umirovljeni vojni pilot Ryan Graves rekao je da je 2014. tijekom vježbe u blizini Virginije također naišao na neidentificirani tamni objekt s prozirnom kuglom. Naveo je da je više od 30 ljudi iz njegove grupe promatralo sličan fenomen.

Grush je rekao da američka vlada priprema odmazdu protiv njega i njegovih kolega zbog onoga što su rekli o NLO-ima.

Na pitanje vjeruje li da vlada posjeduje UAP-ove, David Grusch je rekao: “Apsolutno, na temelju razgovora s preko 40 svjedoka tijekom četiri godine..”

Kad ga je predstavnik Garcia potaknuo da kaže gdje se nalaze, gospodin Grusch je odgovorio: “Znam tačne lokacije i te su lokacije dostavljene glavnom inspektoru, a neke od njih i obavještajnim odborima.”

Sva tri svjedoka s kojima je razgovarano u Kongresu smatraju takve neidentificirane objekte potencijalnom prijetnjom Sjedinjenim Državama.

Čitavu raspravu u američkom Kongresu možete pogledati u videu ispod: