Skip to content

Ivan živi u zajednici s tri žene, i ima dosta čudnu želju: “Želim imati pedesetero djece”

Riječ je o Ivanu Sukhovu, ova velika porodica živi u u ruskom gradu Vladimiru, piše Mirror.

Screenshot

Kako je naveo, njegova zakonska supruga je Natalia, dok ostale dvije žene također tretira kao svoje supruge, unatoč zakonu. Kako je Ivan izjavio, njegove supruge su sve dobrovoljno pristale na život u ovakvoj vezi.

On je sa svojom zakonskom ženom bio u braku čak 11. godina i to prije odluke da će odpočeti život u poligamnoj vezi.

Screenshot

“Na početku sam bila protiv toga, nisam mogla zamisliti takvu situcaciju, na kraju sam se predomislila jer je on zaista htio imati veliku porodicu,” kaže Natalia, njegova prva supruga, koja radi kao medicinska sestra u lokalnoj bolnici.

Natalia

Ivan je otac devetero djece, deseto je na putu. Šestero djece je rodila Natalia, a ostalima je majka njegova druga partnerica Ana.

Ana

Njegova treća partnerica Madina tek je nedavno ušla u porodicu.

“Vidjela sam ga na TV-u i odma sam se zaljubila u njega, odlučila sam živjeti s njim iako se moja porodica ne slaže,” kaže Madina.

Madina

Žive u stanu s tri spavaće sobe, ali Ivan planira preseliti u veliku kuću u predgrađu. Naime, on želi ukupno imati pedeset djece.

Svake noći pozove jednu partnericu da provedu noć zajedno, uglavnom po redu… Ako ga neka od njih naljuti, ne pozove je kod sebe u krevet mjesec dana.

Ivan traži jos žena, uslovi su da budu visoke, mršave i nježne.

Skoro svima je ovakav način života veoma čudan i nepoželjan. Mnogi ljudi ostavljaju negativne komentare u vezi njihove veze.

Sidebar