Skip to content
dm

Iz DM-a se izvinuli, sa svojih polica povlače proizvod: Nemojte ga koristiti!

Kupci proizvod mogu vratiti bez predočenja računa, bez obzira na to je li proizvod otvoren ili neotvoren.

HRVATSKA – Zdravstveni rizik pri korištenju navedenog proizvoda je minimalan, ali kod osjetljivih korisnika korištenje može rezultirati upalama.

DM obavještava javnost kako je iz predostrožnosti povukao proizvod “alverde baby losion kamilica i shea maslac, 200 ml”, neovisno o isteku roka trajanja.

Vlastitom kontrolom utvrđeno je kako se u navedenim proizvodima ne može sa stopostotnom sigurnošću isključiti mogućnost prisutnosti kvasca, što ne zadovoljava dm-ove visoke standarde kvalitete proizvoda, prenosi poslovni.hr.

DM ovim putem obavještava javnost o povlačenju proizvoda iz predostrožnosti s ciljem da osigura najvišu kvalitetu proizvoda i sigurnost kupaca u prodavaonicama dm-a te se izvinjava kupcima zbog situacije i mogućih neugodnosti.

Zdravstveni rizik pri korištenju navedenog proizvoda je minimalan, ali kod osjetljivih korisnika korištenje može rezultirati upalama.

Molimo kupce da navedeni proizvod ne koriste te da ga vrate u najbližu prodavaonicu dm-a, gdje će im biti osiguran povrat novca, poručuju iz dm-a. Kupci proizvod mogu vratiti bez predočenja računa, bez obzira na to je li proizvod otvoren ili neotvoren, kažu iz ove kompanije.

poslovni-hr