Skip to content

IZ TURSKE STIGLA POTPORA Putinu: “Očekujemo od svih svjetskih vođa da donesu radikalne odluke poput vas”

TURSKA: Članovi Platforme jedinstva u mišljenju i borbi, okupljeni ispred pošte u Eminönüu, rekli su da su napravili plaketu kao i pismo koje šalju ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu, piše turski medij Aydinlik.

Pismo za predsjednika Rusije / Foto: Aydinlik

Predsjednik Platforme Kürşat Mican PROČITAO JE sljedeće izjave iz pisma:

Cijenimo preventivne odluke i korake koje ste poduzeli u ime svoje zemlje i nacije protiv podmuklih planova globalne LGΒT organizacije i u tom pogledu vas sa zavišću pratimo.

Morate zabraniti nametanje i propagandne aktivnosti LGΒT organizacije u vašoj zemlji, čiji je JEDINI CILJ eliminirati koncept obitelji diljem svijeta, DESEKSUALIZIRATI generacije i učiniti ih ovisnicima o SPΟLNIM bolestima, smanjiti ljudske generacija zaustavljanjem reprodukcije, stvoriti SEΚSUALNI KAOS u cijelom svijetu narušavanjem ljudske prirode, te zabraniti ‘destruktivne ideje i vrijednosti’ za društvo. Proglašavanje ‘sustava’ iznimno su vrijedne prakse koje bi trebale predstavljati presedan za cijelo čovječanstvo.

Iskreno vam čestitamo što ste dali najbolji odgovor ovoj podmukloj LGΒT organizaciji i globalnim bandama, ŽELIMO VAM NASTAVAK USPJEHA i očekujemo od svih svjetskih vođa da donesu radikalne odluke poput vas.”

‘SPREMAMO PLAKETU’

Mi kao Platforma zajedništva u mišljenju i borbi godinama se borimo sa strukturiranjem LGΒT organizacije u našoj zemlji. Činjenica da se naš časni predsjednik Recep Tayyip Erdoğan pozabavio ovim pitanjem i IZNIO ZAKON čiji je cilj ‘zaštita naše obiteljske strukture i naših generacija’ dala nam je nadu kao naciji.

Nadamo se da će doći do radikalnih odluka, poput Vaše, i zabrane svih aktivnosti ove organizacije!

Gospodine predsjedniče Putine, pripremamo Vam plaketu kao Platformu za jedinstvo u idejama i borbi. Ako prihvatite, željeli bismo je prezentirati posjetom vama ili dostaviti u jedan od konzulata koje preporučite..

Jednog dana će ljudi u svijetu SHVATITI koliko su prikladne i ispravne ove odluke i koraci koje ste poduzeli protiv LGΒT organizacije!

Članovi ‘Platforme jedinstva u mišljenju i borbi’ ispred pošte u Eminönüu / Foto: Aydinlik

Izvor: Aydinlik