Skip to content

JEDVA JE NAGOVORILI DA USTANE: Beograđanka na štiklama sjela ženi u krilo (VIDEO)

  • Gužva u gradskom prijevozu u Beogradu gotovo je svakodnevna, a jedna situacija iz tramvaja danas je zapalila društvene mreže.

Naime, kako je objavljeno na Instagram stranici “moj_beo_grad”,  dvije žene su se posvađale zbog slobodnog mjesta u tramvaju broj 13 u Novom Beogradu, a situacija je kulminirala kad je mlađa starijoj sjela u krilo. Scenu je spasila treća putnica.

Prema onome što su jedna drugoj govorile, čini se da su se pokušale izboriti za isto mjesto. Kad je mlađa izvukla deblji kraj, očito nije htjela odustati, već je starijoj jednostavno sjela u krilo.

“Djevojko”, obraćala se žena svojoj bliskoj suputnici, koja joj je odgovarala da je ostavi na miru.

“Ja da stojim?” govorila je djevojka u štiklama.

I drugi putnici ovu mlađu su pozivali da ustane, a jedna joj je žena čak nudila svoje mjesto.

Djevojka isprva nije marila za te pozive, ali je odlučila ipak ustati kad joj je žena na čijim je koljenima sjedila obećala da će joj prepustiti mjesto ako se makne.

Gospođa na sjedalu ipak nije ustala, već se samo udobnije namjestila, a stvar je u konačnici spasila putnica iza nje, koja je djevojci ponudila svoje mjesto. I ona ga je bez problema prihvatila.

“Znači, nije mi dobro, jedva stojim”, rekla je djevojka u pokušaju da opravda svoj postupak, a gospođi ispred sebe, kojoj je do maloprije sjedila u krilu, poručila je da je više ne želi slušati.

U komentarima su korisnici uglavnom bili na strani žene kojoj je djevojka sjedila u krilu.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Tek su rijetki tvrdili da se zaključci ne mogu donositi bez početka svađe te su svoje simpatije poklonili djevojci.