Skip to content
Kadirov

KADIROV: EUROPSKA DEMOKRACIJA JE BANALNO LICEMJERJE. Tko će koga slijediti?

Šef Čečena, Ramzan Kadirov, komentirao je LGΒT parade, paljenje Svete muslimanske knjige Κur’an u pojedinim zemljama, te je europsku demokraciju nazvao banalnim licemjerjem. Objavu Kadirova prenosimo u cijelosti:

»Pravo lice liberalizma i današnje notorne europske demokracije je banalno licemjerje. Licemjerje prema muslimanima i sljedbenicima svih religija, privrženicima tradicionalnih obiteljskih vrijednosti.

Istovremeno, svi ostali slojevi pobornika “naprednog” društva u potpunosti uživaju plodove ovog sustava.

Sjedinjene Države i Europa isprobavaju oblik svjetske žandarmerije i nastoje pokriti kutove našeg planeta. Međutim, put ovoj dominaciji blokirala je zemlja u kojoj su vjera i interesi svake osobe iznad svega. Zbog toga je neprijatelj skinuo masku vrline i otkrio svoju pravu prirodu.

Već sada otvoreno poručuju da svi ljudi trebaju slijediti svoje ideale, odbacujući sve ono što su naši očevi, djedovi i pradjedovi besprijekorno slijedili, kao da je to relikt nefunkcionalne prošlosti.

Začudo, Ukrajina je postala neka vrsta poligona za sve vrste neprirodnih pojava. Nacionalizam, LGΒT zajednice, radikalne organizacije, sektaši, neke podle subkulture i još mnogo toga uspješno je predstavljeno masama tijekom godina.

Prije ili kasnije svi su ti testovi morali prijeći u aktivnu fazu – otvoreni obračun s normalnim ljudima. I sada je očigledan izbor – tko će koga slijediti?

Za one koji promoviraju istospοlne brakove ili za one koji ne namjeravaju odstupiti od svoje vjere i stoljetne povijesti? Dakle, što ćete izabrati?« napisao je šef Čečena na svom Telegram kanalu.

Kadirov
Foto: Telegram Kadirov