Skip to content

KAKO DA SE OTARASIM NJEGOVE ĆERKE IZ PRVOG BRAKA? Obratila se za pomoć, a dobila neočekivane komentare

Napominjem da nisam loša osoba, samo se želim pobrinuti za svoje dete i biti uverena da će imati svu pažnju svog oca, bez starije sestre koja će to ometati.

Neverovatan post žene na društvenoj mreži je izazvao gomilu komentara. Na njemu je objavila kako se udaje za udovca, koji sa sobom ima i ćerku iz prvog braka.

Želim da se moj verenik reši svoje četverogodišnje ćerkei, jer znam da je neću odgajati kao vlastito dete, a i prilično mi ide na živce, jer je pljunuta mama i stalno me podseća na njegovu preminulu suprugu – napisala je anonimna žena iz SAD-a na Instagram stranici ‘Talks With Mee’ zatraživši savet kako da se reši devojčice. Post je potom prenet i na Facebooku, u grupi ‘CTRL+ALT+DLT that Relationship’, a kasnije i na Redditu, a gde god se objavio izazvao je brojne negativne komentare.

Ljudi su, zapravo, ostali šokirani njenim objašnjenjem. Autorka piše kako je trudna sedam meseci i verena za udovca koji brine o četvorogodišnjoj ćerki, te da se boji i zbog toga što je ona jako vezana za svog tatu.

– Bojim se da će ga udaljiti od našeg deteta – piše, te dodaje kako bi njegova ćerka mogla živeti s bakom i dekom ili joj mogu naći porodicu koja bi je usvojila.

– Napominjem da nisam loša osoba, samo se želim pobrinuti za svoje dete i biti uverena da će imati svu pažnju svog oca, bez starije sestre koja će to ometati. Molim vas, pomozite – zavapila je u svojoj objavi, naglasivši da je venčanje nje i verenika zakazano za 2022. godinu.

Među izrazito negativnim komentarima, posebno se ističu oni u kojima tu ženu nazivaju zlom maćehom, nalik onoj iz priče o Pepeljugi.

– Ovo je odvratno i ako te muči, uopšte ne bi trebala biti s tim čovekom – piše u jednom od komentara.

– Ne možeš nekome reći da se reši deteta zato što si ti ljubomorna veštica – piše u drugom komentaru, dok je veliki broj onih koji su napisali kako im je od njenog posta – loše, prenosi espreso.

– Ta devojčica zaslužuje puno više od tebe. Nadam se samo da će on saznati za ovo pre venčanja – napisala je jedna žena u komentaru, dok drugi kaže: Ako ne volite decu drugih ljudi, onda nemojte ni izlaziti na sastanak s čovekom koji ima dete.