Skip to content

KAKO JE DADO Š. POSTAO ŽENSKAROŠ, A VIDOVITA Rabija ga smirila? 🔮

Dado Š, rodom iz okoline Banjaluke, a danas nastanjen u Austriji, kao petogodišnji dječak je morao napustiti rodni kraj.

Nastavio je život u Lincu, gdje je završio studije turizma, a nakon toga je otvorio turističku agenciju.

Posao je sjajno napredovao, a on uživao u svemu. Formirao je i porodicu, dobio sina.

“Ja sam bio vjeran svojoj supruzi, voljeli smo se. Zaista sam uživao u porodičnom životu,”  kaže Dado

Kada je prije dvije godine, zaposlio jednu izuzetno šarmantnu i atraktivnu Sonju, rodom iz zapadne Srbije, ni u snu nije mogao zamisliti da će mu ona postati centar svijeta, da će zbog nje zapostaviti suprugu, sina, roditelje… da će postati nezasiti ženskaroš

Postao je žrtνa Sonjine magije. Jednostavno ta ga je žena začarala. Željela ga je samo za sebe, a on je samo želio avanturu.

“Desilo se. Valjda je tako moralo biti. Ne opravdavam se, ali na poslovnom putu Sonja me doslovno opila i odvukla u kreνet. Spoznao sam grešku narednog jutra. S triježnjenjem je proradila i grižnja savjesti. Rekao sam joj da to nismo smjeli uraditi, te da je najbolje da sve zaboravimo – kazuje Dado, “ koji se danas osjeća sretno, zdravo i zadovoljno.

Njega je u normalan život navodno vratila dobojska iscjeliteljka Vidovita Rabija. Kada su joj se javili njegovi roditelji, on je već bio na granici ΙudiΙa.

“To je bio jedan od težih slučajeva u mome radu. Na Dadu je bačena najteža magija koja je imala za cilj da taj čovjek ne može da živi bez Sonje. Ko zna što bi na kraju bilo – kazuje iscjeliteljka Rabija.

U početku su radili tretmane na daljinu, a onda se Rabija zaputila do Linca kako bi “učenom vodom” očistila poslovne prostore Dadine agencije, njegov dom, ali i magijske blokade u porodici.

Sve ukupno trajalo je to oko tri mjeseca. Dadi se počeo bistriti razum. Opet je u kontaktu sa suprugom i sinom. Na dobrom su putu pomirenja.

Zanimljivo je da je Sonjina magija od Dade napravila nezasitog muškarca. Trčao je za svakom suknjom.

“Najčudnije od svega je bilo to što me prestala mučiti griža savjesti. Samo su mi žene bile u glavi, a u svakoj sam vidio Sonju.

Silne ljubavnice nije mogao sakriti. Nije se ni trudio. Supruga ga je ostavila, a majka suze ronila.

Nakon što ga je jedno jutro zatekla da iscrtava čudne simbole, a razgovara sa nevidljivom osobom, posumnjala je na sihir, odnosno magiju.

Tog dana se javila Vidovitoj Rabiji, ispričala joj neke detalje iz sinovog života, te pslala joj Dadine škrabotine. Rabija je odmah ukazala na magijsko djelovanje, te započela duhovne tretmane. Te je navodno i uspjela, piše NajPortal.

Šta Vi mislite o vidovnjacima, da li vjerujete u njih?