Skip to content

“ŽENA ne treba da kaže NE mužu u krevetu: NEMA izgovora “Umorna sam”, “Imam glavobolju”

Manekenka rođena u SAD-u, koja se pojavila na 250 naslovnica uključujući Vogue, GQ i Cosmopolitan, dodala je: “Ne možete reći” umorna sam” ili ” imam glavobolju “

MODEL Kapris Bure (Caprice Bourret) je američka biznismenka i glumica, a nedavno se našla na meti kritika nakon što je izjavila da žene treba da se povinuju volji njihovih muževa kada god oni požele.

Neko je jednom rekao da je “žena ženi najveći vuk”, i bio je u pravu.

Iako bi trebalo da smo evoluirali sa stavovima da je “žena tu samo da udovolji muškarcu”, kako stvari stoje, još mnogo vode će morati da proteče prije nego što ovakva shvatanja zaista postanu samo dio istorije.

“To je samo 5 do 10 minuta vašeg života. Ne možete da kažete “Umorna sam”, “Imam glavobolju”, “Neću””, rekla je ona, prenosi TheSun.

Naime, na pitanje koja je tajna njenog dobrog braka sa suprugom Tajom Komfortom, odgovorila je da ta što su “kao zečevi u spavaćoj sobi”.

“Djevojke, moj savjet vam je ako niste raspoložene jer je dan bio dug – to je samo 5 ili 10 minuta od vašeg života”, akcentovala je plavokosa ljepotica.

“Morate ga održavati živim. A ako možete da se odmorite od napornog dana i uživate u seκsu to je nevjerovatno. To je najbolje sredstvo za ublažavanje stresa”, rekla je Kapris.

Inače, gospođa Bure inače je vrlo otvorena po pitanju svog intimnog života, a nedavno je izjavila da je ceo karantin provela “gužvajući čaršafe sa suprugom”.

Podsjetimo, par je bio zajedno čitavu deceniju prije nego što su 2019. razmijenili bračne zavjete. Imaju i osmogodišnje blizance Džeta i Džeksa.

Iako se ne spori da su seκsualni odnosi bitni za funksionisanje para, nisu najvažnija stvar, a mnogi su njene riječi komentarisali smatrajući da pruža negativan primjer da su “žene samo za jedno“, te da je jedino bitno da muškarac bude zadovoljan.

Sidebar