Skip to content

KAPULICA osuo po Milanoviću! ‘Briše suze ruskom medvjedu maramicom natopljenom krνlju, treba ga spriječiti što prije!’ (VIDEO)

Današnja sjednica hrvatskog Sabora počela je burno, a neki od zastupnika obrušili su se na predsjednika Zorana Milanovića.

Ermina Lekaj Prljaskaj iz Kluba zastupnika nacionalnih manjina govorila je o odnosima Hrvatske i Kosova i pozvala Milanovića da se ispriča zbog izjava o Kosovu.

“Moram naglasiti potporu koju je hrvatska državna politika pružala Kosovu u procesu osamostaljenja i približavanja euroatlantskih integracija. Moram se osvrnuti na izjavu Milanovića. Njegova nepromišljena izjava neće utjecati na dobre odnose između RH i Kosova koji su sve bolji, Milanović bi najmanje mogao učiniti da je ova bačena sjena prestane biti javna tema i molim da se javno ispriča“.

Mnogo oštriji je bio HDZ-ovac Mario Kapulica, koji je zapravo kolege zastupnike pozvao da ozbiljno razmisle o tome treba li Milanović i dalje ostati na mjesto predsjednika.

Predsjednik je postao glasnogovornik Putinovih interesa, gotovo pa istureno krilo Wagnera, u djelovanju poravnanom s Dodikom, Putinom i Orbanom, na štetu zajedničkog europskog djelovanja u krizi bez presedana. Milanović, nakon što je u premijerskom mandatu masakrirao hrvatsku ekonomiju i SDP, danas doslovnim ponavljanjem riječi Putinovih prοpagandista briše suze ruskom medvjedu maramicom natopljenom krνlju ljudi koji se bore za slobodu, tješeći ga da Ukrajina neće dugo…”

Pogledajte video:

https://www.facebook.com/portaldnevnohr/videos/3434023096845270

PROČITAJTE JOŠ… Kosovo je oteto od Srbije, a Krim više nikada neće biti Ukrajina! – Milanović (VIDEO)