Skip to content

KARLEUŠA: LEPA BRENA I MADONNA NE BI RADILE OVO ŠTO JA RADIM

Jelena Karleuša gostovala je u emisiji na K1 kanalu u kojoj je pričala o svojim počecima, tadašnjim željama i šta joj je estrada donijela, a šta odnijela.

Karijera Jelene Karleuše, koja traje 25 godina, prepuna je smjelih poteza. Pjevačica iz Beograda koja je od folk pjevačice postala “pop diva”, kaže da je njen glavni cilj da bude drugačija.

“Oduvijek sam imala jasnu viziju kakav će moj put da bude. Svaki mi je korak bio kristalno jasan”, kaže Jelena.

Inspirisana je karijerama kraljice svjetskog šou biznisa Madone i kraljice jugoslovenskog šou biznisa Lepe Brene.

“U željama sam uvijek bila negdje između Madone i Lepe Brene po stilu. Ali, uvijek sam imala dozu ekscentričnosti da uradim stvari koje ne bi uradile ni njih dvije”, objašnjava JK.

Angažovala je transvestite za spot “Slatka mala”, u videu za “Upravo ostavljena” držala je Bibliju, a potom pozirala na krstu, dio koncerta u Areni u Beogradu posvetila je gej populaciji, pjevala je o “novoj religiji”, a to su samo neki od momenata u njenoj muzičkoj karijeri koji su joj donijeli epitet kontroverzne zvijezde.

Ona je jedna od onih ličnosti koje publika obožava ili otvoreno mrzi, a pjevačica se s tim, kaže, pomirila.

“Naučila sam da je mržnja u mom poslu normalna stvar, iako to nije normalno. Onda moraš sebe da deformišeš i izvitoperiš da na uvredu samo kažem “polako”, navela je Jelena i dodala:

“Ja sam ustvari šoubiz prevara. Sve ono što ljudi misle o meni nije tako.”

CdM