Skip to content

ŽENE JOJ PLAĆAJU 1.700 EURA KAKO BI SAZNALE DA LI SU IM MUŽEVI VJERNI

– Carolina Lekker iz Barcelone u Španjolskoj je žena koja sebe naziva ‘profesionalnom ljubavnom detektivkom’.

Nedavno se pojavila na naslovnici Playboya Afrika, a započela je jedinstveni poslovni pothvat još 2021. kako bi pomogla ženama da dokažu odanost svojih partnera.

Trenutačno zarađuje 1.700 eura po slučaju prateći varalice na internetu tako što flertuje s njima i izvještava njihove partnerice, piše Stil.

Karolina se sa drugaricama se okladila da može da testira njihove odnose sa partnerima. Iako je ta opklada proizišla iz šale, postala je njen posao.

Naime, Karolina radi tako što otvori slučaj i prikupi potrebne podatke, a to su telefonski broj muškarca kojeg provjerava i njegov Instagram nalog. Radi se o tome da nju kontaktiraju žene širom svijeta kako bi provjerile vjernost njihovih partnera.

Honorar dobije samo ukoliko flert urodi plodom, odnosno ako uspije da dogovori vrijeme i mjesto sastanka. Ali, ukoliko muškarac odbije sastanak, ona ne uzima novac i tu se sve završava.

Možete li da pogodite kako se većina slučajeva završava?

Da, ona uglavnom zaradi svoj novac, a uglavnom ga ulaže u sebe i kozmetičke operacije.

– Nemam mnogo iskustava sa pozitivnim ishodima. Ako je muškarac dobro pozicioniran i prvi govori o svojoj vezi, ne treba nastavljati sa planom, jer je iskrenost znak da ga varanje ne zanima – objasnila je ona.

Iako joj se isprva nije dopalo to što treba da zarađuje na tuđoj nesreći, shvatila da je da će ženama, zapravo, pomoći da saznaju istinu o svojim partnerima.

– U početku sam se bojala jer sam jednom porukom već ulazila u život potpuno nepoznate osobe… Ne bih rekla da je to direktna prevara, jer ja sa njima nemam nikakav fizički kontakt. U nekim slučajevima žene već traže razlog za raskid, ali nemaju dokaze kakvi su im potrebni. Vjerujem da duboko u sebi svi želimo da znamo da li su naši partneri dovoljno jaki da se suoče sa iskušenjima koja mogu da se pojave u svakom trenutku – kaže ova ljepotica.

Male laži često ukazuju ​​na varalicu; prevarant će, na primjer, uvijek reći da je solo i da se ni sa kim ne viđa i biće pristupačan. Ako voli da se upoznaje i povezuje ​​sa novim ljudima, obično želi i da vara, objasnila je ona.

– Vjerujem da duboko u sebi svi želimo da znamo da li su naši partneri dovoljno jaki da se suoče sa iskušenjima koja mogu da se dogode u svakom trenutku. Imam poseban način na koji razgovaram sa svakim klijentom, pošto sam u konstantnom kontaktu sa njegovom ženom ili djevojkom, to mi osigurava sve potrebne informacije neophodne da ga zbunim i testiram – kaže za kraj Karolina.