Skip to content

KUCA IZ SNOVA: Kadrovi Sekine vile iz vazduha OSTAVLJAJU BEZ DAHA!

Popularna pjevacica Seka Aleksic prije nekoliko godina sagradila je prelepu vilu od 450 kvadrata u Staroj Pazovi, gdje danas zivi sa svojim suprugom Veljkom Piljikicem i sinovima Jakovom i Jovanom.

Sekin porodicni dom daleko je od gradske guzve i buke, te se pjevacica baskari na ogromnom imanju koje se nalazi nasred livade. Oko Sekinog dvorista nalazi se visoka ograda, te pjevacica moze da uziva sa svojom porodicom bez razmišljanja o znatizeljnim pogledima.

Pored velelepne vile, u pjevacicinm dvoristu nalazi se bazen, a kako je Seka poznata kao ljubitelj zivotinja i ima nekoliko kucnih ljubimaca, za svoje pse sagradila je kucicu. Na imanju ispred i iza kuce, sve obiluje zelenilom, a u jednom zadnjem dijelu dvorista nalazi se basta.
Ona je navodno za gradnju kuce izvojila cak 500.000 eura, luksuzna nekretnina ima posebnu, prostranu prostoriju koja služi kao garderober, a pjevacicino kupatilo ima cak 40 kvadrata.

Pjevacicinu kucu je emisjia “Paparaco lov” snimila iz drona, a u tom trenutku Aleksicevaa se igrala sa starijim sinom i njih dvoje su skakali na trambolini. Pored toga što se zabavila, on je na trambolini imala i manji trening.

Pjevacica je i svoje naslednike obradovala, te po ulasku na imanje ima uređeno malo djecije igraliste. Tu se nalaze ljuljaske, tobogan i trambolina. U zadnjem dijelu dvorista nalazi se manja kuca, koja je zapravo Sekina i Veljkova privatna teretana.

(izvor : telegraf.rs)

Sidebar