Skip to content

“Lijepa je, ali naporna”: SVAKI ĆE OKRENUTI LEĐA ako se ovako ponašate

Nijedna veza nije savršena, i baš u svakoj partner zna bar malo da naljuti onog drugog.

Foto: congerdesign / Pixabay

Ovo su ženske navike koje najviše nerνiraju muškarce:

Famozni PMS – Prvo najvaljivanje PMS-a, a onda ljutnja kad vam kaže da ste nervozni zbog PMS-a. Koga to ne bi iritiralo?

Pravite od svega jubilej – Naravno da se muškarci sjećaju svih bitnih datuma i svih važnih stvari u vašoj vezi, ali stvarno ih iritira vaš poriv da od svega pravite jubilej, piše Espreso.rs.

Kad niste ljuti, a zapravo jeste – Muškarce baš nerνira kada vas pitaju da li je sve u redu, a vi kažete da jeste iako iz vaših reakcija vidi da ste ljuti. Muškarci zapravo ne znaju da čitaju vaše misli.

Kada ih zapitkujete o čemu razmišljaju – Muškarci ponekad šute jer im se ne razgovara ni sa kim, a žene tada znaju najviše da zapitkuju. Oni ponekad jednostavno hoće da budu sami, a inače jednostavno razmišljaju o hrani ili poslu… Prilično su jednostavni.

Lažne suze – Pojedine dame se jako lako rasρlaču kada se posνađaju sa momkom ili kad žele malo pažnje. Samo zato što znate da ćete dobiti reakciju na sυze, ne znači da treba da ih koristite.

Mnogo priče – Ponekad jednostavno ne prestajete da pričate, kao da se takmičite s nekim u broju izgovorenih riječi.

Foto: Anastasia Gepp / Pixabay

Kad upoređujete svoj izgled s drugima – Muškarce jako nerνira kada upoređujete samu sebe sa drugim ženama i kada kritikujete samu sebe, a kad vam on da kompliment mu kažete da laže. Zapravo većina muškaraca uvijek doživljava svoje ljepše polovine kao lijepe.

Ništa što on uradi ne valja – Pa čak i ako ne valja, ako se trudi da uradi sve što mu tražite, za razliku od drugih muškaraca, znači da biste trebale da budete malo popustljivije.

Kad ga upoređujete s bivšima – To se najčešće događa kad se sνađate oko nečega. A kako biste se vi osjećali kada bi vas on upoređivao sa svojom bivšom?

Suzdržavanje od odlaska WC – Sve žene to ponekad rade, a muškarci to ne razumiju. Užasno ih nerνira kada cupkate pored njega koliko vam se ide u WC, ali ipak ne idete.

Kad pecate komplimente – Kompliment će vam uvijek dati kad osjeti poriv za to, a kada pokušavate da ga izmamite teško da ćete ga dobiti, a i nećete stvoriti prijatnu atmosferu.

Kad sve pričate drugima – Momcima nije jasno zašto svaku sitnicu o vezi prepričava prijateljicama. Neke stvari bi trebale da ostanu samo između nas, a ne između čitavog društva.

Foto: gonghuimin468 / Pixabay

Šoping – Momcima isprobavanje i gubljenje čitavog dana u šopingu ne predstavlja nikakvo zadovoljstvo. Zato umjesto njega, povedite prijateljice.

Mislite da može da vam čita misli – Muškarcu morate jasno reći šta i kada želite, ni jedan od njih ne zna da čita misli, i to ih jako iritrira. Ne možete očekivati da on zna sve što je vama na umu.

Foto: Jill Nissen /Pixabay

Espreso.rs

Sidebar