Skip to content

Ljubavnica ima svoje prednosti – Ne peglaš i ne pereš mu, to radi njegova žena

Postoje djevojke koje se plaše veze sa oženjenim muškarcem, jer i pored toga sto je zanimljivo jest i zastrašujuće. Ipak, neke djevojke u tome ne vide ništa sramotno.

Neki odlučuju imati druge sa strane i ne uznemiravati svoju ženu potrebama jer ona već svakako ima dosta svojih obaveza. Kad osjećaji u porodici otanje, muškarac odlazi potražiti emocije s druge strane. Ovaj osjećaj dolazi iznenada i niko nije imun na njega.

Ovakve veze imaju svoje prednosti i nedostatke. Nisu svi brakovi savršeni. Pa čak i ako jedan partner misli da će veza ili brak trajati zauvijek sve se može promijeniti. Niko ne daje garancije za ono što osjeća. Neki ljudi naprosto ne mogu biti vjerni.

Biti ljubavnica je teško jer vašeg zauzetog ili oženjenog dečka žena ima na sve velike datume: Nove Godine, 8. mart, Valentinovo. Sve je to rezervisano za nju. Kraj nje se budi, sa njom dijeli sve svoje probleme a ljubavnice su samo izduvni ventil.

To nije potraga, već bijeg koji čovjeka izbavlja iz njegove uobičajene porodične kolotečine, što može biti prilično teško riješiti. Ljubavnica mu pomaže da se osjeća privlačno i željeno. Veza sa oženjenom osobom uključuje bogat set emocija: čežnju za ponovnim viđanjem; adrenalin jer bi svaki čas mogli da vas “uhvate”;

Ali, u svakoj priči imaš pozitivne i negativne strane. Za ljubavnice je dobro to što izbjegavaju sve teže poslove. One ne peru njegove stvari; ne peglaju, ne moraju se brinuti da li je gladan i da li mu je sve lijepo posloženo, prenosi pult24.

Zbog toga mnogi muškarci misle da je puno lakše nositi se sa ljubavnicom jer sa njom ne ulaze u rasprave i svađe oko svakodnevnih obaveza sa kojima se možda suočava sa svojom ženom.