Skip to content

Luise (12) UΒΙLE PRIJATELJICE IZ RAZREDA I OSTAVILE U ŠUMI

Luise (12) Freundenberga u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji UBIJENA je s 32 uboda nožem. Ζlοčin su izvršile njezine kolegice iz razreda, djevojčice u dobi od 12 i 13 godina, a jedna od njih (13-godišnjakinja) bila joj je najbolja prijateljica.

– One su zapravo sve radile zajedno, bilo rolanje, vožnja biciklom, sve. Nedavno su se igrale ovdje, bile su sretne – rekao je muškarac za njemački RTL. Navodno je razlog ubοjstva svađa na platformi TikTok, piše Fenix magazin.

Prema pisanju Focusa, Luise je prenoćila kod svoje 13-godišnje najbolje prijateljice. Sutradan je došla druga 12-godišnjakinja, a djevojčice su zajedno otišle u šumu gdje su UΒILE Luise. Nakon zΙοčina, dvije djevojčice su otišle u kuću kod starije djevojčice. Po mlađu je došao njezin otac, nakon čega je starija djevojčica nazvala Luisine roditelje i rekla im kako je Luise otišla od nje te kako joj je rekla da će je nazvati kad stigne kući što nije učinila. Čak je izrazila zabrinutost za Luise. Tad je pokušala sa svog mobitela nazvati Luise. Djevojčica je zabrinutim roditeljima hladno lagala, piše Focus.

– Djevojčica od samo 12 godina IΖΒODENA je i OSTAVLJENA na biciklističkoj stazi. Riječ je o Luise, učenici koja se IGRALA sa svojom prijateljicom na ulici nedugo prije smrti, kaže jedan stanovnik grada koji poznaje obitelj djevojčice Luise, ali i obitelji djevojčica koje su je UΒΙLE.

Dvije djevojčice su priznale zΙοčin. Budući da još nisu navršile 14 godina, protiv njih, prema njemačkom kaznenom zakonu, ne može se podići optužnica. Vlasti okruga Siegen-Wittgenstein objavile su kako su roditelji u kontaktu sa svojim kćerima, ali one su “smještene izvan kućnog okruženja” i neće se vratiti u svoju prijašnju školu.

Bijes i mržnja prema dvije maloljetne počiniteljice je sve veći pa su njihovi roditelji napustili Freudenberg. Nije poznato gdje su roditelji, a prema informacijama RTL-a, u gradu ih nema već tri dana.

Cijeli Freudenberg u kojem živi oko 17.000 stanovnika je u šoku. Nitko ne bi pomislio da se ovakav zΙοčin može dogoditi usred tog inače mirnog gradića, prenosi Fenix magazin.