Skip to content

MAJKA ZANEMARILA UPOZORENJA: Ljubavnik joj ubio dvogodišnju kćer

  •  Kyle Bevan je osuđen na najmanje 28 godina zatvora nakon što je ubio svoju dvogodišnju pokćer u ‘bjesomučnom i iznimno nasilnom napadu’ i snimio ju dok je ležala na samrti.

Kyle Bevan, 31, krenuo je u divljački napad na Lolu James u 2020. nakon što ju majka nije zaštitila sljedećih mjeseci zlostavljanja, piše The Sun.

Majka, Sinead James, 30, dopustila je Bevanu da se preseli u njezin bijedni dom u Haverfordwestu, Pembrokeshire (Velika Britanija), samo nekoliko dana nakon što ga je upoznala na Facebooku na početku Cονida.

Kuhinja Sinead James

Nije reagirala na intervencije i upozorenja o njegovom ponašanju koje je dobila od bake Bevanove kćeri iz prethodnog braka, ona je zanemarila njezin savjet. Odlučila je dati prednost svom odnosu s Bevanom ispred sigurnosti svog djeteta.

101 rana

Nije bilo niti jednog dijela tijela dvogodišnje Lole James koji nije bio izranjavan nakon kampanje mučenja. Lola je umrla u bolnici četiri dana nakon užasnog napada u kući punoj smeća, koji socijalne službe nisu uspjele provjeriti zbog Cονid ograničenja, 17. srpnja 2020.

Očuh nije odmah pozvao hitnu pomoć i umjesto toga je iskoristio to vrijeme da pokuša prikriti tragove, opravši Lolu, očistivši kadu, sakrivši povraćanjem umrljanu majicu i odjenuvši Lolu u čistu odjeću.

Kyle Bevan FOTO: PA

Šokantna snimka kamere zatim pokazuje kako besramni ubojica laže policiji o tome kako je Lola zadobila ozljede.

Tvrdio je da je obiteljski pas gurnuo dijete niz stepenice dok je on ‘spremao’ doručak. Malena je pretrpjela mučan popis od 101 “teške i opsežne” ozljede koje se “ne mogu objasniti padom niz stepenice”.

Lolina majka Sinead James (30) osuđena je na šest godina zatvora nakon što je proglašena krivom za izazivanje ili dopuštanje smrti djeteta. Odslužit će pola kazne u zatvoru prije nego što bude puštena na slobodu.

Majka, Sinead James FOTO: PA

Lolin biološki tata Daniel Thomas ispričao je kako je njegova kćer bila “blistava poput zlatnog sunca” uz smijeh koji bi “ispunio sobu čistom radošću”.

Drago mi je da su osuđeni, ali to nikada neće biti dovoljno

“Zahvalan sam što su Kyle i Sinead osuđeni za Lolino okrutno, bespomoćno ubojstvo. Ali to mi ne donosi radost. Kao što svaki roditelj može zamisliti, kao što bilo koji čovjek može zamisliti, to nikada neće biti dovoljno. Lola nije samo umrla. Nije mi samo oduzeta na najgori mogući način. Bila je brutalno napadnuta. Njezino sićušno tijelo je uništeno na najgori način. Nije imala šanse. Lolin mali život bio je ispunjen prljavštinom i kaosom od strane njezine majke, koja joj nije mogla pružiti ni osnovnu sigurnost u vlastitom domu.’

Lola James FOTO: WNS

“Krivnja koju osjećam živi u meni i nikada neće otići, kao što će sjećanje na Lolu kako leži u bolničkom krevetu boreći se da preživi uvijek ostati sa mnom. Sve što mi je ostalo je krivnja, bol u srcu, bol i muka.”