Skip to content

Mama ima troje djece od 26, 28 i 35 godina: “Mnogi ne vjeruju da sam baka!”

• Kanađanka Ninette Longsworth je osobni fitnes trener i mnogi ne vjeruju da ima 55 godina. Često je zamijene s nekim u njihovim 20-ima, pa čak od nje traže i osobnu iskaznicu.

U teretani vježba već dugi niz godina, počela se intenzivno baviti pοwerliftingom nakon rastave braka prije četiri godine.

(Foto: Instagram/ms_ninette)

Ali nije u pitanju samo njezin mladenački izgled, ljudi ponekad ne vjeruju da je 55-godišnja baka.

E ekskluzivnom razgovoru za Daily Star, Ninette je ispričala da je kao tinejdžerka počela dizati utege, ali je tek godinama kasnije odlučila nastaviti karijeru natjecateljske pοwerlifterice – i zaradila nacionalne rekorde.

(Foto: Instagram/ms_ninette)

“Još uvijek imam jedan svjetski rekord u svojoj dobnoj i težinskoj kategoriji. Svjetski rekord je bio kada sam imala 45 godina u toj Masters klasi”.

“Počela sam dizati utege s oko 13 godina jer sam htjela biti kao moja četiri brata. Isključili su me iz svojih igara i aktivnosti jer sam bila djevojčica. Željela sam biti jednako brza, jaka i dobra kao oni u sportu kojim su se bavili”, rekla je.

(Foto: Instagram/ms_ninette)

Postala još više zaokupljena dizanjem utega kada je njezin 24-godišnji brak okončan prije otprilike četiri godine. Provodi oko šest sati tjedno dižući utege, a ima i nekoliko rekorda u pοwerliftingu. Iako radi kao liječnica, Ninette također prodaje odjeću za fitness, a svoje putovanje za zdrav duh i tijelo započela je već u tinejdžerskim godinama.

Mama ima troje djece od 26, 28 i 35 godina, sa samo jednim unukom u obitelji

(Foto: Instagram/ms_ninette)

“Vjerujem da je um najmoćniji alat koji imamo. Ako vjeruješ u to, možeš to postići. Ja prakticiram zakon privlačnosti i zakon pretpostavke. Duhovna sam i svakodnevno se molim. Uvijek vjerujem svojoj intuiciji”, kazala je Ninette.