Skip to content

Mama koja je razbesnela svet: “Trošim hiljade nedeljno i ništa ne radim, dečko mi plaća sve”

Majka maloletne devojčice iz Australije prikazala je kako je moguće živeti na visokoj nozi i trošiti čak 5, 6 hiljada dolara nedeljno samo na garderobu i obuću.

Foto: Instagram/margaritatomovska

Margarita Tomovska poznata kao “mama Mercedes” otkrila je da sve plaća njen mlađi dečko.

Dvadesetdevetogodišnja mama dobila je inače nadimak Mercedes kada je prošle godine automobilom istoimene marke vozila 200km/h dok je na zadnjem sedištu bila njena trogodišnja ćerka i to bez sigurnosnog pojasa.

Margarita je provela četiri meseca u zatvoru zbog ovog nesavesnog čina, no ovo je Tomovskoj još bio dodatni stimulans da napiše knjigu o svom iskustvu i napravi od sebe brend.

Foto: Instagram/margaritatomovska

Da stvar bude interesantnija, zbog ovog dela mama Mercedes je dobila preko 70.000 pratilaca na Instagramu gde promoviše život u luksuzu i to kako je moguće priuštiti brendirane, skupocne krpice i automobile, a da ne radite baš ništa.

Margarita je jednom prilikom na svom Instagram nalogu objavila cifru bankovnog računa koja iznosi skoro pola miliona dolara raspoloživih sredstava.

Foto: Instagram/margaritatomovska

Na pitanje pratilaca odakle joj toliki novac, ona je izjavila da je to od njenog dečka, te da ona nema potrebe da bude zaposlena i radi kada već ima sasvim dovoljno.

Međutim, ona ne otkriva identitet svog mlađeg dečka pod izgovorom da će onda druge žene pokušati da joj ga preotmu.

– Devojke su zmije i samo žele da mi ga preotmu kako bi živele mojim stilom života – napisala je ona.

Izvor: Telegraf.rs

Sidebar