Skip to content

Mama trogodišnjoj kćerki depilira obrve voskom: Zahvalna će mi biti kad odraste

Mlada mama po imenu Leah Garcia iz Teksasa svojoj trogodišnjoj kćerki već depilira obrve i to voskom. To je objavila na Tik Toku i pojasnila da tako djevojčicu štiti od nasiΙnika.

“Radije bih da me zovete lošom mamom nego da moja kćerka hoda okolo sa spojenim obrvama kao što sam ja morala”, napisala je 31-godišnjakinja.

“Ako do sada nije bila svjesna svojih obrva, sada sigurno jeste”, “Ok, ali raditi ovo s tri godine?” – “Ovo me jako rastužuje”, pisali su jedni.

 

Međutim, bilo je i onih koji su stali u obranu majke.

“Voljela bih da su i meni to roditelji dopustili”, “Sjećam se koje sam olakšanje osjetila i koliko mi je naraslo samopouzdanje nakon prvog tretmana uklanjanja dlačica”, komentirali su.

Majka je za Toοday izjavila da se iznenadila količinom negativnih komentara.

“Kao dijete sam imala jako guste i tamne obrve. Roditeljima iza leđa sam se brijala jer je moj otac bio uvjeren da djeca o tome ne trebaju brinuti. Sjećam se koliko su me vršnjaci maΙtretiraΙi”, rekla je.

U želji da svoju djecu poštedi istih neprijatnosti uz dopuštenje kćerki Behautti (11) i Bliss (3), počela im je depilirati obrve voskom kad su navršile tri godine.

“Kod kuće imamo dan za depilaciju. Bliss nitko ne drži, ona ne vrišti. To je njen izbor. Razumijem zašto ljudi na ovo čudno gledaju, ali djeca znaju biti οkrutna. Depilacija voskom samo sprečava nasiΙnike da proνociraju moju kćerku”, objasnila je.