Skip to content

Marija Šerifović: Moja baba se molila Isusu, a deda je bio musliman. Odgajana sam da ne dijelim ljude

  • “Mogu samo da te dijelim – ili si dobar ili si smeće”

U najavi emisije “Pusti brigu” koja se emituje na Kurir televiziji Marija Šerifović govorila je o nacionalnosti i vjeroispovijesti poručivši da “prezire bilo kakve raspodjele”.

Srbijanska pjevačica bila je gošća emisije koja će se po rasporedu emitovala u nedjelju, 03.12, a na društvenim mrežama podijeljen je isječak u kojem ona govori o podjelama po nacionalnosti i vjeroispovijesti.

“Prvo ja prezirem bilo kakve raspodjele”, govori Marija u najavnom isječku emisije..

Potom je dodala kako prezire bilo kakve podjele “na nacije, vjeroispovijesti, opredjeljenja”.

“Zašto? Pa zato što se evo na primjer moja baba zvala Draginja, rođena u Šumadiji – u Kragujevcu. Molila se Isusu Hristu, a moj deda je bio musliman i čovjek je klanjao, molio se Allahu. I tako dalje”, kazala je.

Pojasnila je kako je odgajana da ne dijeli ljude uopšte poručivši: “Mogu samo da te dijelim – ili si dobar ili si smeće”.

@r.petronijevic_

Kurir televizija, emisija Pusti brigu, nedelja, 03.12. u 17:10h. #kurirtelevizija #marijaserifovic #pustibrugu #srbija #beograd #fyp #viralvideo #balkan @Marija Serifovic @ljiljanastanisic @SaskoNikolic @Anastasija Rilak

♬ original sound – Petronijevic Ruzica

“Ako mi nećemo da spajamo sve te ljude i ako muzika nije ta koja treba da spaja sve nas koji smo do te mjere na ovom Balkanu ‘izraubovani’ do maksimuma onda ja ne znam ko će spajati sve te ljude”, zaključila je.

Ovakva njena poruka izazvala je lavine pozitivnih komentara.