Skip to content

MILIONER TRAŽI ŽENU I odredio 8 uslova koje ona mora da ispunjava

Endi Skot (41) iz Plimuta prvi milion napravio je sa 26 godina. Nastavio je da uvećava bogatstvo sve dok u 30. godini nije ostao bez ičega usled ekonomske krize. Ipak, uspeo je da se podigne iz pepela i ponovo stvori imperiju a sada je, kaže, napokon u mogućnosti da se okrene porodici i traži pogodnu devojku za brak. Treba mu kaže, “posebna osoba” koja može sa njim da provodi leta krstareći po Mediteranu, a zime na Alpima.

“Želim porodicu, ali teško je naći nekog ko ispunjava sve željene kriterijume. Moj hipnoterapeut mi je rekao da, ako se potrudim oko pronalaska partnerke koliko i oko posla, nema šanse da nekog ne nađem”, kaže medijima Endi, dodajući da je uveren da će istinski biti srećan tek kada nađe srodnu dušu.

Preduzetnički život znači usamljenost, i treba vam neko da sa njim podelite sve dobro i loše, da preispitate svoje izbore”, kaže Endi.

Evo šta Endi traži od partnerke? Ovako izgleda njegov spisak:

Inteligentna, jedinstvena devojka koja ne shvata sebe previše ozbiljno i živela je interesantan život. Gadi joj se osrednjost i uspela je u nečemu, šta god to bilo.

Žena koja nije rođena sa zlatnom kašikom u ustima, koja je sama nešto postigla. Žena koja vodi računa o sebi i svom izgledu. Mora da vežba pet puta nedeljno i da se ponosi svojim izgledom.

Žena koja nije navučena na društvene mreže, koja ume da se isključi sa interneta u stvarnom životu. Žena koja je dostojna njegovog poverenja. Kameleon koji će se snaći u svim situacijama i koja može podjednako da prisustvuje i gala događaju, i žurki za tinejdžere. Žena koja može da bude i ozbiljna i dete, žena koja može da bude i glamurozna i da zasuče rukave.

Žena koja voli prirodu i šetnje, vodu, jedrenje i koja ne izigrava princezu već može da se prilagodi svim uslovima.

Žena koja želi da se skrasi i želi decu, ali takođe shvata i da život ne završava sa decom i da i porodični život može i treba da bude zabavan i pun avantura.

Sidebar