Skip to content

Milionerka zaprepastila sve izgledom lica, suprug tvrdi da se nije operisala

Jocelyn Wildenstein, poznatija kao ‘žena mačka’, proslavila se nakon razvoda od pokojnog trgovca umetnostima Aleca Wildensteina u 90-ima, nakon kojeg je dobila čak 12 milijardi kuna. No, milionerka je najpoznatija posljednjih godina po svom izgledu budući da svako malo iznenadila javnost novim operacijama kojima navodno pokušava izgledati kao mačka.

Pojavila na otvaranju butika u Miamiju sa verenikom, modnim dizajnerom Lloydom Kleinom, kada je zaokupirala pažnju novim unakaženim licem. Iako se čini kako je od prošlog puta njezino lice prošlo još nekoliko operacija, njezin zaručnik tvrdi da to nije istina, piše Daily Mail.

– Ne znam zašto mediji sve to pišu i zašto su započeli to s nadimkom žena mačka jer je Jocelyn uvijek tako izgledala. Zaista nikad ništa nije napravila svom licu. Imam njezine fotografije stare 16 godina koje pokazuju da je izgledala isto kao danas – kazao je Lloyd.

Wildenstein se pojavila s minimalno šminke, a odjenula je crnu majicu koja joj je otkrivala jedno rame, i kožne hlače i čizme. Njezin zaručnik bio je odjeven u bijelu majicu i crne hlače, a par se nije odvajao jedno od drugog cijelu večerm.

Zaručeni su od 2017. godine nakon više od 10 godina veze, a Lloyd je za prsten s dijamantom od 32 karata iskeširao milijune. U vezi su više od 15 godina, ali još uvijek se nisu vjenčali.