Skip to content

MLAĐA je od njega 45 godina. Roberto joj čak i ostrvo POKLONIO

Zbog velike razlike u godinama, svi su im predviđali kraj. Sandru su nazivali sponzorušom jer jer u vezi sa Robertom Kavalijem koji po godinama može da joj bude djeda.

Međutim, njihova veza je opstala.

Slavni italijanski modni dizajner Roberto Cavalli (80) pored impresivne modne karijere, ima bogat ljubavni život. Ženio se dva puta i dobio je petoro djece.

Iako je ušao u devetu deceniju života, on uživa u romansi sa 45. godina mlađom izabranicom, Sandrom Nilson.

Foto: Profimedia

Gospođu Sandru Nilsson, koju u međunarodnim medijima ponekad pogrešno nazivaju Linom Nilson, počeli su javno viđati pored Roberta otkako se razveo od supruge 2010. godine.

Modni mogul, čije se bogatstvo procjenjuje na 500 miliona dolara, uplovio je u vezu s njom 2008. godine. Par često odmara na luksuznim destinacijama, ploveći jahtama, a njihove zajedničke i strastvene trenutke paparaci redovno snime.

Foto: Profimedia

Roberto svojoj dragoj često poklanja luksuzne poklone, a pisalo se i da joj je kupio privatno ostrvo Store Rullingen vrijedno 2,22 milijuna funti uz obalu Strängnäs, nekih 50 milja istočno od Stockholma (Sweden).

Na ostrvu se nalazi četvorosobna vila, koliba za lov, bazen i ostaci vikinške tvrđave, kao i teren za golf.

Također ima 1,5 km dugačku stazu za trčanje, privatnu luku, vlastiti trajekt s prostorom za deset osoba, staju od 300 četvornih metara s tri boksa za konje i konacima za osoblje.

Na sjeverozapadnom dijelu otoka nalazi se povijesna gradina Viking – stjenovita površina visoka 100 stopa koja datira još iz kamenog, brončanog i željeznog doba.

Oduvijek je sanjala o vlastitom otoku’, rekao je njezin otac Jan-Ove Nilsson Katrineholms Kuriren.

Foto: Instagram/ robertocavalli

Roberto Cavalli cijepljen je i dva tjedna nakon primanja vakcine otkriva da se osjeća smirenije, kako za sebe, tako i za one koji ga vole, uključujući i svoju voljenu koja je 45 godina mlađa od njega.

“Jako te volim, ovo je jedini način na koji se osjećam zaštićenim od bilo kojeg virusa. Sretan rođendan svim ljudima koji se vole. Ljubav vas štiti od svakog zla “, napisao je dizajner na Instagramu.

Sidebar