Skip to content

Mlada pobesnela i izbacila sestru sa svadbe: Njen govor je sebičan, nije prikladno da priča o ovome!

Zbog ovog govora sestre, mlada ju je izbacila sa venčanja.

Neki govori na venčanju umeju da budu zanimljivo sročeni i obojeni emocijama, dok drugi mogu zbog dužine da postanu i te kako dosadni.

Međutim, na ovom venčanju desio se nesvakidašnji trenutak. Naime, mlada je pobesnela zbog govora svoje sestre toliko da ju je izbacila sa svadbe.

“Tokom govora, pričala je o svojoj borbi s depresijom i kako joj je moj suprug mnogo pomogao i kako sam ja u tim teškim trenucima shvatila da je on pravi čovek za mene. Kakav kliše! Mislim da je njen govor bio sebičan Nije prikladno da na venčanju priča o mentalnim bolestima. I ne samo to, ceo govor je bio samo o njoj. Na mom venčanju!”, napisala je mlada na Redditu i dodala:

“Čak 90 posto zvanica joj je čestitalo na hrabrosti što je o tome progovorila i divilo joj se kako je jaka. Niko više nije obraćao pažnju na mene, na mom venčanju. Žao mi je ako zvučim sebično, ali smatram da za takve stvari postoji vreme i mesto. Nakon što su joj svi čestitali, ja sam je zamolila da ode. To ju je uznermirilo, ali me je poslušala bez velike pompe. I roditelji su me podržali”, dodala je.

Dok su se neki složili sa odlukom mlade, većina ju je osudila što je otišla toliko daleko, prenosi stil.kurir.

“Nedostatak saosećanja za mentalne bolesti vidi se i kod mlade i kod njenih roditelja”, napisao je jedan korisnik, dok su se drugi nadovezali:

“Kako ne shvata da će sada baš to biti jedina stvar koje će se ljudi sećati s njenog venčanja?! Da se ponela kao ljubomorna gorila i izbacila sestru s venčanja. Vau!.