Skip to content

Mladić (19) spava sa šeficom (46): Želio sam dati otkaz ali me nagovorila da ostanem

– Ona samo pokušava da te na silu zadrži, a verovatno bi i sama imala problema da te pokriva dok ti “ne radiš ništa” – napisao je jedan korisnik, a neki su mu čak savetovali da je prijavim.

Anonimni je mladić (19) na Redditu ispričao kako je razmišljao da da otkaz na trenutačnom poslu, no nedavno je, kaže, počeo spavati sa svojom 46-godišnjom šeficom koja ga sad nagovara da ostane.

Trudio se, piše, ispuniti sve zadatke na svom radnom mjestu u jednom call centru, no taj mu posao ne odgovara pa je namjeravao dati otkaz i potražiti nešto drugo.. Ipak, u zadnja su se tri nedelje stvari neočekivano promijenile, nakon što je spavao sa svojom mnogo starijom šeficom.

Sve se, piše on, dogodilo kad su se jednu večer našli u istom pubu i ‘kliknuli’, a nakon noći koju su skupa proveli, nastavili su sa svojom tajnom vezom koja sad već traje četiri mjeseca.

Iako joj je, kaže, rekao da želi dati otkaz, ona ga moli da to ne napravi i govori mu da ”može slobodno ostati i ništa ne raditi”.

“Ona vjerojatno misli da se više ne bismo viđali ako odem, što je istina”, napisao je.

Ne radi, kaže, ništa komplicirano, samo telefonski ljudima prodaje inspekciju potkrovlja, no još otkad je počeo u rujnu prošle godine ne uspijeva ispuniti zadanu kvotu, prenosi espreso i vecernji.

“Znao sam da ne radim dobro i da mogu ili otići ili dobiti otkaz”, napisao je, a većina mu je Reddit korisnika savjetovala da ne misli o njoj i da krene dalje.

Sidebar