Skip to content

Mladić na internetu traži djevojku koja nema više od 60 kilograma, niti dugove

Sve više ljudi počelo je da koristi aplikacije za upoznavanje, a jedna od najpoznatijih koju posjećuju ne bi li pronašli para za sebe, svakako je Tinder.

Ono što ova aplikacija nudi je kreiranje profila u čiji opis je potrebno upisati nekoliko interesovanja koji bi pomogli u izboru partnera, međutim, jedan momak upisao je uslove zbog kojih je postao glavna tema na društvenim mrežama.

Umjesto da je napisao zanimljive činjenice o sebi, on je napisao kako potencijalna partnerka mora da izgleda i koje karakteristike mora da posjeduje.

Njegov profil podijeljen je na TikToku gdje je brzo postao viralan. Mnogi su zaključili da njegova lista karakteristika isključuje većinu populacije, pa da će on vjerovatno duže vrijeme biti sam, prenosi Blic.

Jedan od uslova bio je da žena ne smije da bude samohrana majka, niti da ima više od 60 kilograma. Takođe, mora biti heteroseksualne orijentacije, da imati neograničen internet na telefonu, bude bez finansijskih dugova i posjeduje kuću.

Uz to, ne smije da koristi nikakva esencijalna ulja ili proizvode koji sadržavaju kafu. Ovaj video na TikToku prikupio je milion pregleda, a mnogi su ostali šokirani njegovim bizarnim zahtjevima.

“On želi biljku. Neka ide i kupi kaktus, ne treba mu ništa više. Zašto je uopšte na Tinderu ako je toliko izbirljiv?”, samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

Sidebar