Skip to content

Mladoženja pobegao sa venčanja, a onda se desio obrt: Potez mladine porodice sve ostavio bez teksta

Na venčanju u južnoj indijskoj državi Karnataka dogodio se potpuno bizarni obrt kada je mladoženja pobegao i ostavio nevestu pred olatarom.

Inače, tog dana je trebalo da se odigraju dve svadbe – mladoženja “begunac” po imenu Navin i njegov brat Ašok trebalo je da se venčaju dugogodišnjim devojkama. Međutim, Navina je uhvatila panika tik pred sudbonosno “da” sa Sindom, a krivac je bivša devojka u koju je još uvek bio zaljubljen i koja je pretila samoubistvom ukoliko so svadbe dođe.

Pokoleban pretnjama i osećanjima prema bivšoj, Navin je odlučio da pobegne sa sopstvenog venčanja, ostavivši Sindu samu pred oltarom. A onda se desio obrt.

Kako bi je utešili i na neki način ublažili sramotu koju je doživela, njena porodica se odlučila na drastičan korak. Namerili su da je udaju pošto-poto, pa su tako pustili glas da među gostima traže dobrovoljca, nekoga ko je bio spreman da se “žrtvuje” i venča se sa Sindom, i tako joj sačuva čast, prenosi mondo.me!

Na iznenađenje svih, prijavio se gost po imenu Čandrapa, zaposlen u lokalnoj korporativnoj firmi, vrlo pristojnog imovinskog stanja, što u Indiji nije zanemarljivo. Pružio je ruku nesrećnoj Sindi i rekao “da”. Zanimljivo, nevesta se uopšte nije bunila zbog “zamenskog” mladoženje.

O ovom slučaju pisali su svi lokalni mediji, a ubrzo je postao glavna tema na mrežama gde su ljudi oštro komentarisali mladoženju begunca, mladinu porodicu, ali i nevestu. Što se tiče Čandrape, zaključili su da “mučenika sigurno niko nije hteo”, pa mu je to bila jedinstvena prilika da nađe ženu…

Sidebar