Skip to content

Momci iz Srbije krenuli starim golfom na more: “Pomoli se da do mora stignemo”

Tri mladića iz Inđije uputilo se na more u Crnu Goru svojim starim golfom. To samo po sebi i nije toliko zanimljivo, ali natpis koji su stavili na automobil učinio ih je internet zvijezdama.

‘Pomoli se da do mora stignemo’, stajalo je na braniku omiljenog automobila Balkanaca, golfa ‘dvojke’ dok su na krovu istog napakovali gume za plivanje svih boja, oblika i dimenzija.

Upravo zato je automobil privukao pažnju korisnika duž puteva u Crnoj Gori, te je snimak ubrzo objavljen na Instagram stranici ‘Podgorički vremeplov’.

Mladići su pobrali simpatije, međutim, svega nekoliko sati kasnije, na istoj stranici objavljen je snimak automobila kako ga prevozi šlep služba.

Malo razočarani, pratioci su pokazali solidarnost, te je ubrzo krenula inicijativa da se sakupi novac i da im se kupi očuvaniji i bolji model golfa.

A onda, nešto kasnije iste večeri, trojac iz Inđije se ponovo oglasio, ovaj put sa srećnim vijestima tokom uživanja na Jadranskom moru.

‘Hvala što ste se molili. Golf je ponovo u funkciji’, stajalo je u opisu snimka koji su poslali ‘Podgoričkom vremeplovu’.