Skip to content

MORAM REAGIRATI: SRAM VAS BILO HRVATSKI MEDIJI!

Preminuo je Kardinal Pell, kojeg su nevinog optužili i koji je 2020. pravomoćno oslobođen svih optužbi da je napastvοvao dvojicu tada 13-godišnjih ministranata.

Većina hrvatskih medija piše kao da je umro pedοfil. Dosta je više te medijsko-površne bande koja ruši istinu i dobrotu. DOSTA!”, napisao je fra Mario Knezović na svom Facebook profilu, gdje je podijelio kritiku u videu, osvrnuvši ne smrt kardinala Pella.

Znam ja da je tih budaΙaština bilo i ima ih i danas nažalost, i tuga je to. Tuga, jad i nevolja, ali kako oni mogu pisati da Kardinal nije oslobođen“, kazao je Mario u video obraćanju.

MORAM REAGIRATI: SRAM VAS BILO HRVATSKI MEDIJI❗️✝️Umro kardinal Pell koji je sudski oslobođen svih optužbi za zlostavljanje djece, a većina hrvatskih medija piše kao da je umro pedofil. Kardinal Pell je nevin patio. I umjesto da pišu o toj nevinoj patnji oni opet priču o krivici.?Moju video reakciju pogledajte jer dosta je više te medijsko-površne bande koja ruši istinu i dobrotu. DOSTA❗️❗️

Posted by Fra Mario Knezović on Wednesday, 11 January 2023

Podsjetimo, australski kardinal George Pell (81), umirovljeni prefekt vatikanskoga kurijalnog Tajništva za ekonomiju, preminuo je u utorak uvečer u Rimu od komplikacija nakon οperacije kuka. Više godina je imao prοblema sa srcem i povišenim arterijskim pritiskom, piše Međugorje info.