Skip to content

Muškarac nije hteo da ustupi svoje mesto trudnici u autobusu: Internet zbunjen, mišljenja podeljena

Muškarac je izazvao burnu raspravu na internetu nakon što je na forumu “Reddit” napisao da nije hteo da ustupi mesto trudnici u autobusu.

Naime, on je hteo da sazna da li i drugi misle da je tačno postupio u sledećoj situaciji. Kaže da je u javnom prevozu sedeo posle 10-časovne smene i odbio je da ustupi svoje mesto trudnici.

Foto: Shutterstock

Bio sam u autobusu kada je ušla trudna žena. Tražila je slobodno mesto, ali je autobus bio pun. Bio sam joj najbliži, pa je počela da me gleda. Nisam bio grub, samo sam joj rekao da ne želim da ustanem jer je veoma dug dan iza mene i sve me boli. Počela je da plače i govori da je samohrana majka. Rekao sam joj da mi je žao, ali da je to njen problem i da ne može da očekuje da je drugačije tretiram zbog toga – napisao  je.

Da li je bio u pravu ili ne, pitao je korisnike foruma. Mišljena su bila podeljena.

Šta je sledeće? Kriviti starije ljude što su stari? Bolesne što su se uopšte rodili? Ako vidite nekoga kome potrebna pomoć učinite mu nešto – glasio je jedan od komentara.

Ima i onih koji su stali na njegovu stranu.

Ja sam žena i mislim da ne morate da ustupite mesto trudnicama. Da, trudnoća jeste teška i neprijatna, ali to nije razlog da drugi pate. Vi ste bili umorni, a mogao je i neko drugi da ustane – izjasnila je svoj stav jedna žena na forumu.

Izvor: Telegraf.rs

Sidebar