Skip to content
Pismo

Muž je kukavički poslao ženi pismo da je ostavlja. Kada je dobio njen odgovor, došlo mu je da se OBJESI o prvu banderu, a evo i zašto

Lijepo kaže ona stara, “Ispeci pa reci”. A pošto se veoma često dešava da nam jezik bude brži od pameti stalno upadamo u neke greške. Niko nam nije kriv, sami smo krivi, ali bi ipak bilo bolje da do tih grešaka nikada nije ni došlo.

Tako je jedan muž bio nezadovoljan svojom ženom. Misleći samo na sebe, otpočeo je vezu sa njenom sestrom, nezadovoljstvo u braku je sve više raslo, pa je na kraju zatražio i razvod, ali nije bio dovoljno muško da joj to kaže u lice već je odlučio da napiše pismo.

Svi, pa čak i oni u najsrećnijim brakovima, znaju da je za uspješnu vezu potrebno dosta napornog rada. Zato se mnogi parovi mogu poistovjetiti sa pričom nesrećno vjenčanog muškarca Toda.

Pismo
Foto: Michal Jarmoluk/Pixabay

U ručno pisanom pismu, Tod je iznio sve svoje razloge za nesreću.

“Draga Doroti, pišem ti ovo pismo da bih ti rekao da te ostavljam. Ja sam stvarno bio dobar muž posljednjih 7 godina, ali nema više poente da se nastavlja. Naročito su bile loše protekle dvij nedjelje. Tada me je još i tvoj šef zvao da mi kaže da si dala otkaz! Kako si mogla to da uradiš? To je stvarno prelilo čašu! “

“A prošle nedelje, kada si došla kući, nisi ni primjetila da sam se ošišao i da sam ti skuvao omiljeno jelo za večeru! Čak sam nosio i par novih svilenih bokserica. Ti si za 2 minuta završila sa večerom i bez riječi otišla da gledaš one glupave sapunice!”

“Povrh svega si prestala da mi pričaš da me voliš, a nisi htela ni da budemo intimni! Ne znam šta se dešava, ali šta god da je, ja odlazim!”

“U potpisu, tvoj bivši muž. PS: Nemoj da me tražiš. Tvoja sestra Beverli i ja se selimo u drugu zemlju. Želim ti lijep ostatak života!”

Pismo na papiru
Foto: Michal Jarmoluk/Pixabay

Žena je na to pismo odgovorila sljedeće:

“Dragi moj bivši mužu, ništa me nije toliko obradovalo kao ovo pismo. Tokom tih 7 godina braka ti nisi bio dobar čovjek. Daleko od toga. A sapunice sam gledala jer mi je dosadilo da slušam sva tvoja prenemaganja i kukanja! Šteta što je sve pošlo tako nizbrdo.”

“Tvoja nova frizura je bila prvo što sam primjetila, međutim ništa nisam smjela da ti kažem jer si mi izgledao kao neka žena! Znaš, mene su mama i tata naučili da budem kulturna i da ne dajem loše komentare ako nemam šta da kažem pametno. Zato sam ćutala.”

“Kada si kuvao, mora da si me zamjenio sa mojom sestrom, jer ja svinjetinu posljednji put jela prije 7 godina. A svilene bokserice? Interesantno je bilo to što je na njima još uvek bila cjena od 49,99 dolara, a moja sestra Beverli je baš tog jutra od mene tražila 50 dolara.”

“Ipak, i pored svega sam nastavila da te volim. Mislila sam da ćemo moći da pređemo preko svega. Baš negdje u tim trenucima sam na Lotou dobila glavnu premiju od 10 miliona evra, pa sam dala otkaz i kupila 2 karte za Jamajku. Mislila sam da bi nam taj odmor godio. Međutim, kada sam došla kući, tebe nije bilo. Samo sam ovo pismo našla.”

“Nadam se da će ti život biti lijep. Usput, moram ti reći da je moja sestra morala da mijenja ime. Sada je Beverli, ali je nekada bila Brendon. Nadam se da to tebi nije problem. Ah da, razgovarala sam sa svojim advokatom. Rekao mi je da ovo tvoje pismo osigurava da ni cent nećeš dobiti od mene. Želim ti svu sreću. Tvoja bivša žena. Bogata i slobodna!”

Plaza
Foto: Free-Photos/Pixabay

zanimljivovesti.com