Skip to content

MUŽ JE PODVALIO ŽENI LAŽNI DNK TEST: Zbog tog poteza život mu se okrenuo naglavačke

Od kad se pre mesec dana porodila, priča, suprug se naglo uozbiljio pa se uključio i u svakodnevne obaveze i brigu o detetu, što pre nije radio.

Jedna žena se nedavno na roditeljskom forumu Kidspot.com požalila na “brutalan humor” svog supruga koji se samo četiri nedelje nakon porođaja sa njom odlučio našaliti da “želi razvod jer je DNK test pokazao da dete nije njegovo”.

Žena je ispričala i da takva neslana šala za njega zapravo normalna, te da od dana kad su se upoznali suprug ima “brutalne” šale i podvale. Ipak, kaže ona, ponekad zna da pretera.

Od kad se pre mesec dana porodila, priča, suprug se naglo “uozbiljio” pa se uključio i u svakodnevne obaveze i brigu o detetu, što pre nije radio. Ali ta idila je, kaže, kratko trajala jer joj je nedavno opet prestao pomagati i brinuti o bebi, a onda je dva dana skroz ignorisao.

– Nije mi bilo jasno šta se događa. Pokušala sam s njim razgovara ali je stalno odbijao reći šta ga muči – piše, pa je “pukla” i insistirala na odgovoru, prenosi espreso.

Rekao mi je da mu je mama komentarisala kako “dete ni malo ne liči na njega”, pa je odlučio napraviti test očinstva. Pre dva dana napokon je dobio rezultate, a pokazali su ono čega se bojao – da dete nije njegovo… pa će već sutra otići.

– Rekao je i da se ne želi prepirati ni čuti nikakvo objašnjenje – ispričala je žena, pa je muža nazvala lažovom i tražila da i sama vidi rezultat tog testa koji joj je iza leđa navodno napravio: kratko je zastao, pa najednom prasnuo u smeh – podelila je na forumu.