Skip to content

Muž je varao sa njenom sestrom pa mu se javno i gorko osvetila

Semi Rid (28), iz Fiterstona u Zapadnom Jorkširu, saznala je da ju je dečko varao. Dejl Džons (30), s kojim je bila osam godina, spavao je s njenom mlađom sestrom.

Prvo je bila shrvana i tužna, a onda je odlučila da mu se osveti. Zaprijetila je da će njegovo omiljeno odijelo, vrijedno oko 335 KM, pokloniti nekome preko društvenih mreža, ali onda se predomislila i odlučila ga javno spaliti.

Bivša čistačica uvijek je sumnjala da ju je Dejl varao, ali groznu istinu saznala je tek prošle nedjelje nakon njegovog priznanja. Ne samo da ju je varao, nego mu je ljubavnica bila njena mlađa sestra, a da stvar bude još gora, aferu su započeli nakon što je Semi i Dejlu umrlo novorođenče.

Semi mu je stoga zapalila odijelo, u nadi da će u dim otići i loše uspomene na vezu, koju je prekinula u junu ove godine.

“Osjećala sam se prilično dobro dok sam palila odijelo, zapravo je bilo sjajno. Sad se osjećam malo bolje, osjećam se kao da ga mogu pustiti iz svog života” rekla je za “The Sun”.

Dejl joj je prevaru priznao tokom svađe. U nizu poruka rekao joj je da je spavao s njenom 25-godišnjom sestrom Čarli neposredno nakon što je nihov sin Teo tragično umro nekoliko sati nakon poroda, prenosi atvbl.com

Sidebar