Skip to content

‘MUŽ ME PREVARIO UZ TATINU POMOĆ – muka mi je od izdaje’

Žena je potpuno slomljena nakon što je saznala za nevjeru svog supruga, ali stvari su se pogoršale kada je saznala da je njezin otac umiješan u to, dajući ljubavnom štakoru savjet kako da ne bude uhvaćen.

Otkrivanje partnerove nevjere je porazno. Ostavlja vam osjećaj kao da vam je cigla u prsima, pitajući se što ste učinili krivo da ste zaslužili da vam se dogodi takva gadna stvar. Novosti – niste vi krivi, a varalica je trebao biti komunikativniji s vama o tome kako se osjeća u vezi, piše Mirror.

Ali što biste učinili kada biste saznali da vas je partner varao ne samo – već ste također otkrili da je i vaš tata u tome sudjelovao? Jedna je žena bila potpuno slomljena kada je ova izdaja postala njezina stvarnost.

Izbacivši svoj bijes i povrijeđenost, anonimna žena je na Redditu napisala: “Moj tata je rekao mom mužu da se pobrine da se riješi dokaza o varanju.

Objasnila je otkriće da je njezin muž prevario, a njezin je tata savjetovao njezinog muža, rekavši: “Sljedeći put kad budeš varao, pobrini se da izbrišeš dokaze i budi oprezan.”

Žena je svog oca nazvala “serijskim varalicom”, rekavši da je njezina mama patila zbog njegovog nedostatka lojalnosti, a mama joj je čak rekla da bi mu trebala oprostiti “i ne svađati se s njim zbog njegovog godinu dana online varanja.”

Pitala se kakav bi to roditelj dao takav komentar, a svekrva je ono što je njezin sin učinio usporedila s pukim “prelistavanjem seksi časopisa”.

Napisala je: “Kako to [nije] bilo online varanje? Bio je na više aplikacija i web stranica za upoznavanje, imao je videopozive u kojima se dirao i razgovarao sa ženama, imao je drugačiji Instagram i Snapchat, spremao je golotinje i spremio puno snimaka ekrana profili za sastanke, aktovi, razgovori i video pozivi itd.”

Žena je kasnije objavila novosti, rekavši da je donijela odluku da ga potpuno napusti jer više nije bilo povjerenja, dodajući: “Jednostavno nisam mogla imati mira s njim.”

Također je rekla da je “slabo kontaktirala” s roditeljima jer se nije mogla natjerati da potpuno prekine odnose.

Na kraju objave ponudila je nekoliko mudrih riječi, napisavši: “Život je dobar, neka me potpuno izliječi. Također prolije malo nade onima koji su prošli kroz pakao poput mene. Jedna se vrata zatvaraju kako biste mogli pronaći veća i još bolji. Držim se.”

Ljudi su komentirali svoje riječi podrške ženi, govoreći kako se nadaju da je uspjela pronaći sreću.

‘Tako mi je žao’, netko je komentirao. “Nakon što sam rodila svoje prvo dijete, moj je tata rekao mom mužu da ako se udebljam previše ili ne budem dovoljno izlazila, neka me prevari. To je tako velika razina izdaje. Jako mi je žao.”