Skip to content

MUŽA PREVARILA SA ŠEFOM kako bi dobila unapređenje na poslu

On joj je obećao posao menadžera, ali se ona sada oseća krivom pa se pita – da li da sve prizna svom suprugu.

– Reskirala sam svoj brak i imala odnose sa šefom kako bi dobila unapređenje. Sada kada sam dobila posao, osećam se krivo – napisala je jedna žena za The Sun.

Ona ima 33 godine, a poslednje tri godine radi kao nadzornik u jednoj firmi. Njen suprug je osnovao vlastiti posao, ali budući da je nov, nije se kvalifikovao za bilo kakvu pomoć države tokom pandemije i stvari su ih financijski jako pogodile.

Nakon tri meseca karantina, vratila se na posao i saznala da je njen menadžer otišao u penziju. Njegovo radno mesto sada je bilo slobodno, a ona ga je silno htela jer je više plaćeno nego njen sadašnji posao.

Foto: Profimedia

Stoga je odlučila da zavede svog direktora kako bi imala prednost kod dobijanja posla. Jedne večeri nakon kraja radnog vremena, došla je u njegovu kancelariju, gde su imali odnos, prenosi srbijadanas.

On joj je obećao posao menadžera, ali se ona sada oseća krivo pa pita stručnjaka treba li da sve prizna svom suprugu.

– Verovatno je najbolje da ništa ne govorite. To bi vas moglo osloboditi krivice, ali ne bi postigli ništa pozitivno. Važnije je prihvatiti da ste učinili veliku grešku i zavetovati se da više nikada nećete učiniti nešto slično – glasio je odgovor.

Sidebar