Skip to content

MUŽA PREVARILA SA ŠEFOM kako bi dobila unapređnje na poslu

On joj je obećao posao menadžera, ali se ona sada oseća krivom pa da li da sve prizna svom suprugu.

– Reskirala sam svoj brak i imala odnose sa šefom kako bi dobila unapređenje. Sada kada sam dobila posao, osećam se krivo – napisala je jedna žena za The Sun.

Ona ima 33 godine, a poslednje tri godine radi kao nadzornik u jednoj firmi. Njen suprug je osnovao vlastiti posao, ali budući da je nov, nije se kvalifikovao za bilo kakvu pomoć države tokom pandemije i stvari su ih financijski jako pogodile.

Nakon tri meseca karantina, vratila se na posao i saznala da je njen menadžer otišao u penziju. Njegovo radno mesto sada je bilo slobodno, a ona ga je silno htela jer je više plaćeno nego njen sadašnji posao.

Foto: Profimedia

Stoga je odlučila da zavede svog direktora kako bi imala prednost kod dobijanja posla. Jedne večeri nakon kraja radnog vremena, došla je u njegovu kancelariju, gde su imali odnos, prenosi srbijadanas.

On joj je obećao posao menadžera, ali se ona sada oseća krivo pa pita stručnjaka treba li da sve prizna svom suprugu.

– Verovatno je najbolje da ništa ne govorite. To bi vas moglo osloboditi krivice, ali ne bi postigli ništa pozitivno. Važnije je prihvatiti da ste učinili veliku grešku i zavetovati se da više nikada nećete učiniti nešto slično – glasio je odgovor.