Skip to content

Mužu dala da čuva lutku, 20 minuta mu je trebalo da shvati da to nije njegovo dijete

Kristy Scott kupila je veoma realističnu lutku i dala je mužu da ju čuva rekavši mu da je to njihov sin. Trebalo mu je 20 minuta da shvati da nije.

Foto: Printskrin/Youtube/THE SCOTTS

Da muškarci ne mogu raditi dvije stvari istovremeno uvjerila se i Kristy Scott koja snima videe za YouTube. Odlučila je smjestiti svome mužu pa je kupila realističnu lutku i podvalila mu ju rekavši da je to njihov sin te ga je zamolila da ga kratko pričuva. Naime, njen suprug se toliko udubi u igranje videoigara da uopće nije prisutan duhom, već samo tijelom.

Da bi testirala do koje mjere ju suprug ne čuje dok igra igrice u krilo mu je stavila lutku. Da bi stvar bila još smješnija lutka uopće ne liči na njihovo dijete. Da bi prikrila ‘identitet’ lutke obukla ju je u odjeću i omotala dekom njihova sina.

Foto: Printskrin/Youtube/THE SCOTTS

Pričekala je da se njezin muž potpuno uživi u igricu, a potom ga je zamolila da pričuva sina. Bez da je uopće pogledao dijete, stavio ga je u krilo i nastavio igrati i pričati na mikrofon s virtualnim partnerom u igrici.

Nakon 20 minuta Kristy je ponovo ušla u sobu i zamolila supruga da barem spusti pogled na dijete. U tom trenu suprug je shvatio da uopće ne drži svog sina, a njegovu reakciju možete pogledati ovdje.

Foto: Printskrin/Youtube/THE SCOTTS

Video ima preko milijun pregleda, a ljudi su joj predložili da ga je trebala još malo više zezati i ući u prostoriju s pravim djetetom pa onda vidjeti njegovu reakciju, pise Mirror, a prenosi podravski.hr

Sidebar