Skip to content

Na baby monitoru je otkrio da ga žena vara s njegovim tatom: ‘Sada još očekuju i blizance’

22-godišnji Declan Fuller bio je u braku sa Stephanie (22) i imaju dvogodišnju kćer Willow. Prošlog septembra par je dopustio Declanovom tati, 44-godišnjom Darrenu, da se preseli u njihov dom u Velikoj Britaniji, gdje se dogodila navedena afera, prenosi The Sun.

‘To je bolesno – kako mi je otac mogao to učiniti?’, rekao je tada izbezumljeni Declan, ‘To nije normalno’.

Declan tvrdi da je bio na poslu na dan nevjere svoje supruge i da je odlučio provjeriti kćerkin ‘baby monitor’ na svom pametnom telefonu. Na snimci se vidi kako je Stephanie otišla u spavaću sobu sa svojim svekrom, kako bi se prepustila popodnevnoj zabavi.

Declan kaže kako ga je ovo u potpunosti izbezumilo i kako je jedva suzbio svoj bijes: “Da se nisam urazumio, ne znam što bih napravio svom ocu. Da nemam razumnu glavu na ramenima, sada bi bio šest stopa ispod.”

Kad su se suočili s inkriminirajućim dokazima, Stephanie i Darren zanijekali su da su činili bilo što pogrešno. Umjesto toga, tvrdili su da su jednostavno bili u spavaćoj sobi kako bi zajedno gledali ‘Simpsone’.

Declan nije povjerovao tom objašnjenju i odmah se razišao sa suprugom, a ona se odmah nakon toga upustila u romansu sa svojim bivšim svekrom.

‘Nisam prevarila Declana’, ustrajala je Stephanie s naivnim opravdanjima, ‘Darren i ja smo se sastali tjedan dana nakon što me Declan ostavio’.

Stephanie je sada očekuje blizance čiji je otac njen bivši svekar Darren.

Darren i Stephanie koji su oboje nezaposleni sada žive zajedno u Pontygwaithu, blizu Pontypridda.

‘Žao mi je te djece; oni dolaze u vrlo pomiješanu obitelj’, izjavio je izdani Declan, napominjući da će Willow biti i polusestra i nećakinja blizancima koje će se uskoro roditi.

‘Osjećao sam se izdano, ali bolje mi je bez njih dvoje’, rekao je.

Declan je krenuo naprijed pronašavši novu djevojku Antoniu.

Declanov tata je uselio kod sina u devetom mjesecu 2022., a već u jedanaestom mjesecu iste godine Stephanie je objavila da je u vezi sa Darrenom.

Nakon kritika što je objavila na svom FB računu da je u vezi sa bivšim svekrom Stephanie (Stevie Beere) je odgovorila: ” Imam pravo raditi što god hoću, mogu spavati s tvojim ocem kad bih htjela, mogla bih spavati i s premijerom, sve ovisi o meni, volim to!”