Skip to content

Na dan vjenčanja ostavila 40 godina starijeg milionera

Da i u stvarnom životu postoje priče koje ste mogli samo u filmu da vidite, dokazala je američka influenserka Erika Mozer (23), koja iza sebe ima vrlo zanimljivu priču. Ona je bila dio projekta ‘Brak milionera’ iz 2021. godine u kojoj je jedna osoba izuzetno bogata, a druga nije.

Erika je bila u vezi sa 70-godišnjim milionerom Rikom Sajksom, čak su se i vjerili, ali na dan vjenčanja, mlada se probudila i odlučila je da ipak ne želi da stupi u taj brak.

Mediji su brujali o ovom javnom raskidu na dan svadbe, a Erika je konačno progovorila o tom danu i otkrila zbog čega je odlučila da ne želi da se uda za milionera, prenosi Mondo.rs.

Skoro sam se udala za 70-godišnjeg muškarca na nacionalnoj televiziji, ali sam ga napustila na dan našeg vjenčanja. Konačno sam došla sebi. Bili smo mnogo drugačiji, ne bi uspjelo, priznala je Erika.

Inače, Erika je svog dečka multimilionera upoznala zahvaljujući društvenim mrežama. Prvi kontakt ostvario je Rik, koji joj je poslao nekoliko poruka. Ubrzo su počeli da se dopisuju, a onda su se i upoznali.

Influenserka je ranije objašnjavala da joj razlika u godinama nikada nije smetala i da su je oduvijek privlačili stariji muškarci. Kako je tada objasnila, za nju su veze sa starijim muškarcima bile manje dramatične. U jednom momentu je otkrila da se zabavljala sa čovjekom, čija su djeca bila starija od nje. Najveći protivnik njene veze sa milionerom bio je njen otac.

“Ne mogu da krivim svog tatu što nije bio srećan ili što nije u potpunosti podržavao. Definitivno nije bio njegov san da se njegova djevojčica zabavlja sa nekim ko je stariji od njega”, rekla je Erika.