Skip to content

Nakon 14 sinova i 27 godina braka konačno su dobili ćerku: “Presrećni smo”

Par o kome svi sa oduševljenjem pričaju. Prvo je došla ljubav, za njom brak, pa prvi sin, pa još 13 puta po sin, i onda konačno – ćerka.

O paru iz Mičigena, Kateri i Džeju Švandu, priča cela Amerika. Njihova ćerkica Megi Džejn rođena je u četvrtak, a dočekalo ju je 14 braće.

Foto: Printskrin/Facebook/Jay Schwandt

– Presrećni smo što je Megi Džejn postala deo naše porodice. Ova godina će nam ostati urezana u pamćenje iz toliko razloga, ali Megi je najveći poklon koji smo mogli da dobijemo – rekao je oduševljeni tata Džej (45), prenosi Detroit Free Press.

Megi Džejn dobila je ime po oba svoja roditelja – Katerinino srednje ime je Margaret, a Džejn je proizašlo iz Džejevog imena.

Foto: Printskrin/Facebook/Jay Schwandt

Par već ima 14 sinova po imenu Tajler, Zak, Dru, Brendon, Tomi, Vini, Kalvan, Gejb, Vesli, Čarli, Luk, Taker, Francisko i Finli, koji imaju od dve i po do 28 godina.

– Moji roditelji su konačno blagosloveni ćerkom koju su mislili da nikada neće imati. Već su odustali. Prošlo je već 12 sati kako nam je tata rekao i ja i dalje ne mogu da se naviknem na pomisao da imam sestru – rekao je najstariji Tajler.

Porodica Švand / Foto: Tanjug/AP

Za mamu Kateri 15-oro dece nije problem, jer i sama ima 13-oro braće i sestara. Sa Džejem je u vezi još iz srednje škole, venčali su se 1993. godine, a prva tri sina dobili su pre nego što su oboje završili koledž.

Izvor: Telegraf.rs