Skip to content

Nakon što ga je supruga napustila i ostavila mu decu, otac je odlučio da sve javno otkrije

Posle dugog radnog dana u kancelariji, iscrpljen od posla vraća se kući, gde samo čeka da padne u krevet, uključi televizor i gleda utakmicu, sa nadom da mu deca ne skaču na glavu i žena da ga ne kritikuje što joj ne pomaže u kućnim poslovima.

Tog dana mu je dosadilo i izbila je žestoka svađa između njih dvoje, nakon čega se njegova supruga spakovala i otišla od kuće.

Kada se nije vratila ni posle dva dana, suprug je odlučio da joj napiše pismo i objavi na njenom Fejsbuk profilu:

„Moja draga,

Pre dva dana imali smo veliku svađu. Stigao sam umoran sa posla i samo sam želeo da gledam TV. Kad sam te video, bila si iscrpljena i nervozna.

Borila se sa decom, jer nisu želela da idu u krevet. Šta sam uradio? Samo sam pojačao zvuk. To vas je učinilo još luđim.

Rekla si mi da me neće slomiti ako ti ponekad malo pomognem. „Rekao sam ti da radim po ceo dan i da ne sedim kod kuće i igram se sa decom“.

Naša svađa je otišla toliko daleko da si počela da plačeš. Rekao sam ti uvredljive reči, a ti si vikala na mene. Spakovala si nekoliko stvari i otišla od kuće. Ostao sam sam sa decom u dnevnoj sobi.

Morao sam da pripremim večeru i odvedem decu u krevet. Sledećeg dana se nisi vratila i to je značilo da ću ponovo morati da se brinem o deci.“

Medicinska sestra i beba

Ovim izgleda da otac priznaje da je i on kriv za ovu situaciju, a između redova se primećuje da traži oproštaj i vraća suprugu kući.

Ostaje da se vidi šta će se tačno dogoditi i kakav će biti ishod cele ove situacije, prenosi srbija24.com

Sidebar