Skip to content

“Ne mogu ja ovo izdržati” posljednje su riječi dragog Mladena

Vijest o tragičnoj smrti mladića Mladena Dulića (22) iz Laktaša, potresla je regiju, a kao razlog samοubistνa navodi se posao na pumpi, zbog kog je bio ismijavan na društvenim mrežama..

“Dječak sa snimka je danas zauvijek otišao, a samo je tražio posao. Posljednje što je rekao je: “Ne mogu ja ovo izdržati”. Mirno spavaj dobri dječače, neka te anđeli čuvaju”, piše u jednoj od objava poznanika obitelji Dulić.

Screenshot s video snimke

Ipak, motiv samοubistνa još uvijek nije poznat, ali šokirani korisnici društvenih mreža zahtijevaju da se ovaj slučaj u potpunosti istraži.

Sporna snimka se ovih dana proširila TikTokom. Mi je NEĆEMO podijeliti. Stotine ljudi smijale su se tom dragom mladiću koji je za njih bio budaΙa jer traži posao i želi raditi na benzinskoj, a svi znamo da samo budaΙe rade. A još kad ga ovaj pita jesi li muško ili žensko i kakve ćevape jedeš, hehehehe, pa da umreš od smijeha. (Žalοsno na šta smo spali)

Smijali su se i ismijavali njegovu pristojnost, divan karakter i lijepe manire. No, ovaj divni Mladen se ubio. Zakasnili smo, odavno smo zakasnili.

Danas je javnost šokirana, javnost traži pravdu. Eh da su barem oni to vidjeli na TikToku kako bi ga obranili od te zle rulje koja mu se smijala. Od te zle rulje ‘ljudi’ koji se svakodnevno na Facebooku, TikTok-u i ostalim ‘društvenim’ mrežama rugaju svima ne bi li izliječili vlastite komplekse. Zakasnili smo.

Mladen je sniman kamerom tokom prijavljivanja za posao na benzinskoj pumpi ‘Gligić’, nakon čega je snimak pod nazivom: “Molba za rad na benzinskoj pumpi” objavljen na društvenim mrežama, a poslije je i ismijavan.

Policija je priνela Veljka Trišića, radnika benzinske pumpe sa snimka na kojem je prikazan kako snima Mladena. Trišić je trenutno na kriminaΙističkoj obradi. ‘Nezavisne’ saznaju da je Trišić osumnjičen za neovlašteno snimanje.

Vlasnik pumpe Živojin Gligić je rekao da je upoznat sa svim događanjima i da duboko žali zbog gubitka mladog života. Također, kako je naveo, razgovarao je i sa radnikom, ali mu nije jasno zašto se sve tako desilo.

Mladen će biti sahranjen 30. 10. na gradskom groblju u Laktašima. Povorka ispred kuće kreće u 13 sati. Iza Mladena su ostali otac Dragan, majka Biljana, sestra Dragana sa porodicom, baka Obrenka te mnogobrojna rodbina i prijatelji.

“On je onaj dobri dječak koji nije gazio mrave, jer ih je brojao. On je dječak iz komšiluka, koji nam popravi jutro, razvedri dan i osvijetli nebo. Dječak iz komšiluka je bio zemaljski, a sada je nebeski anđeo. Nismo ga sačuvali, jer smo zakasnili”, kazao je banjalučki humanitarac Branislav Vučić.