Skip to content
Neda Ukraden

NEDA UKRADEN: Sa 69. godina ima zavidnu figuru

Pjevačica Neda Ukraden pozirala je za svoj 69. rođendan u kupaćem kostimu i pokazala svoje tijelo, a od oduševljenih fanova dobila je samo pozitivne komentare pune hvale. Pjevačica koja postoji na regionalnoj estradnoj sceni već punih pet decenija izgleda izvrsno za svoje godine.

Moglo se čuti da pop diva čak i u bikiniju izgleda kao dama, ali i da je mnogo mlađim kolegicama održala lekciju, te novouspostavljenim zvijezdama na Instagramu, kako nosi svoj se*sepil sa stilom!

 

-Mora da bude muška verzija Neda Ukraden, da voli i dobro se obući i skuhati, da je zezator i mangup, ali da je gospodin. Mora da bude dorastao ženi koja je i tu i tamo, neko ko voli toplotu doma, porodicu, ali voli isto tako i dobru predstavu, dobru kafanu. Kažem vam, još se takav nije rodio, kaže Neda kakav tip muškarca voli.

Neda Ukraden

Kaže da ne osjeća ljubomoru i da joj nikad ne bi ni palo na pamet da provjerava nečiji telefon ili mu pak ograničava slobodu kretanja. Kako za kraj otkriva, to je bio jedan od razloga zbog čega joj se raspao jedini brak s pokojnim režiserom Milanom Bilbijom, ocem njene jedinice Jelene.

Neda Ukraden

-Jako mu je smetala količina moje slave i način kako sam na to reagovala. Smatrao je da to našoj vezi škodi i da kući trebam dati prioritet, domu i da nemam šta da tražim po turnejama.

Neda Ukraden

Uvijek se govori da žena stoji iza uspješnog muškarca, a vidite obično jedan razoren brak stoji iza uspješne žene, najčešće vlastiti, zaključila je ona svojevremeno.

(zanimljivostibalkan.info)