Skip to content

NENAD (40) ΚUΡUJE ŽENU, ‘SPREMAN SAM PLΑΤITI! Treba mi domaćica’

“Evo, malo više od godinu čekam da mi se javi neka, ja sam dao ogΙas, ali nikako da se pojavi žena koja će mi uljepšati život. Čekam i nadam se”, počinje Nenad svoju ispovijest za Telegraf.

Tko čeka taj i dočeka, misli Nenad Mosić, 40-godišnjak iz Žagubice, malenog mjesta u Srbiji koji je svoju sreću odlučio naći preko ogΙasa u kojem traži buduću bračnu družicu. Novac nije problem, sudeći prema njegovim riječima, važno je da žena zna dobro kuhati jer znalci kažu da ljubav ide kroz želudac.

Nenad – Foto Telegram

Ovaj vrijedni budući mladoženja traži ženu iz Albanije jer je čuo od poznanika i susjeda da su se mnogi usrećili. Ne sviđa mu se momački život, htio bi saviti gnijezdo i topli dom.

AKO treba, ŽΕNU će i kupiti jer želi stvoriti ugodan dom i obitelj. Nenad kaže da mu izgled djevojke nije važan, samo mu je bitno da odabranica zna kuhati, brinuti o kući, pospremati i da mu udovoljava s ukusnim jelima.

Ova tema je zaintrigirala i korisnike društvenih mreža. Tamo se govori o cijenama, iskustvima onih koji su već zaplovili bračnim vodama s Albankama te brojnim drugim detaljima.

Iza sebe imam brak i sina, razveo sam se i sin mi je kod bake i djeda, a ja sam ovdje sam. Ne znam kakve su žene iz Albanije, ne znam ni koja je cijena, ali spreman sam platiti. Čuo sam da su dobre i marljive. Vidio sam na televiziji i u novinama više puta da se momci tako žene, pa zašto ne bih i ja“, dodaje Nenad.

Nenad – Foto: Telegram

Nenad nije zahtjevan čovjek, od buduće supruge ne traži puno. Ako bude pouzdana i dobra, osigurat će joj život iz snova. Iako se zove Nenad, nada ga ne napušta.

“Ja sam dobar čovjek i domaćin, ona samo neka sprema i kuha, teške fizičke poslove ne mora raditi! Tu sam za sve, nadam se da ću naći ženu i da će sve biti u redu. Pošten sam i normalan momak, a takvu ženu i tražim. Dosad nisam baš imao sreće sa ženama pa sam spreman i pΙatiti. Cijenu zasad neću postavljati”, zaključuje Nenad koji se nada da će mu uskoro ljubav pokucati na vrata i da više neće živjeti sam.