Skip to content

Neprijatnost za Acu Lukasa: Izvršitelji mu došli na vrata, pevaču pozlilo, stigla i hitna

Pevač Aca Lukas je danas doživeo neprijatnost jer su mu Izvršitelji došli na vrata stana u Voždovcu, navodno zbog dugovanja koje pevač ima već dugi niz godina.

Folk pevač Aca Lukas hitno je pružena lekarska pomoć, nakon što mu je u njegovom domu pozlilo. Lukasu su danas izvršitelji došli u stan, kako bi mu zaplenili imovinu, zbog dugovanja koja ima, saznaje Telegraf.

Sestra Hitne pomoći rekla je kako mu je pozlilo, kao i da ima visoku temperaturu i gušenje. Aca je odbio da se testira na kovid-19 i istakao da hoće da ide privatno.

Lukas je za ovo kratko odgovorio novinarima: “Ne mogu sada da pričam”, rekao je Lukas i prekinuo vezu.

Podsetimo, Aca Lukas je 2016. godine izgubio parnicu s biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom. Viši sud u Beogradu doneo je presudu po kojoj pevač mora da isplati dug od 80.000 i da plati sudske troškove.

Sukob Ace Lukasa i Dejana Popovića počeo je 2011. godine, kada je pevač trebalo biznismenu da vrati pozajmicu od 80.000 evra bez kamate. Njih dvojica su u Prvom osnovnom sudu deset meseci ranije potpisali ugovor o zajmu novca. Lukas optužuje Popovića da je iskoristio njegovu lakomislenost i teško materijalno stanje, prenosi telegraf.rs.

Sidebar