Skip to content

Nevjerovatna snimka ruskog ‘Terminatora’ u ‘košnji’ šume kod Kremine

The Sun je prije par dana objavio snimku RUSKIH tenkova i vozila ‘Terminator’ kako uništavaju vozila ukrajinskog pješaštva u žestokoj razmjeni na bojnom polju.

Uočavanje BMPT-a Terminator prilično je rijetko budući da ih Rusija pažljivo raspoređuje na prvoj liniji. BMPT je borbeno vozilo za podršku tenkova. Teško je naoružan i oklopljen kako bi preživio u urbanoj borbi.

Ovu snimku objavilo je rusko Ministarstvo obrane (MO) jer vojska tvrdi da je uništila određeni broj ukrajinskog pješaštva i oklopnih vozila. The Sun navodi da snimka još nije provjerena.

Originalni Video su objavili rusko Ministarstvo obrane putem Zvezde i pripadnika ruske 76. gardijske desantno-jurišne divizije.

Vojni dopisnici objasnili su da su oružane snage Ukrajine pokušale ponovno zauzeti položaje kod Kremenne u LPR. Kako bi to učinili, Ukrajinci su u bitku poslali skupinu koja se sastojala od pješaštva, borbenih vozila pješaštva i tenka. Međutim, kažu da je napad lako odbijen udarcima s boka uz upotrebu tenka Brave i dva BPMT-a Terminator. Tenk je pucao na desnom boku, dok su Terminatori pucali u centar i na lijevom boku.

Pogledajte:

https://youtu.be/PtjYrY7g4xo

Za ruske Terminatore šuma ne predstavlja nikakav problem, ogromni meci prolaze kroz krošnje i nekoliko stotina metara. Naoružan je sa četiri raketna bacača, dva automatska topa, dva bacača i koaksijalnim mitraljezom 7,62 mm PKTM.

Još jedan Video snimak snimljen iz ruskog BMD-2 prikazuje oklopnu rusku kolonu koja pripada ruskoj zračnoj jurišnoj jedinici kako odgovara na navodnu ukrajinsku zasjedu u šumi negdje oko Kreminne.

Govornik u videu navodi mogućnost da je ruska bespilotna letjelica zapravo skenirala područje i prenijela informacije o ukrajinskim elementima u šumi. Na snimci izgleda da vozila uglavnom gađaju kroz drveće zbog čega HE meci eksplodiraju iznad zemlje tako da meci postižu učinak zračne eksplozije, a krhotine drveća također imaju učinak gelera. “Možete samo zamisliti šta učinci ovoga mogu učiniti nekome”, navodi govornik.