Skip to content

Niko mu nije došao na potpisivanje knjige, zatim je preko noći postao najprodavaniji autor na Amazonu

Shawn Warner (58) na čije potpisivanje prve knjige niko nije došao, preko noći je postao najprodavaniji autor na Amazonu i to zahvaljujući snimku koji je postao viralan na TikToku.

Autor knjige je izgledao pomalo poraženo tokom promocije čekajući da potpiše primjerke svog novog debitantskog romana “Leigh Howard i duhovi dvorca Simmons-Pierce” kada je TikToker po imenu Red prišao da mu pruži podršku.

Nakon što je Red uočio da jedva ko prilazi autoru po potpis, odlučio je da njegov rad promoviše na svom nalogu. Nakon što je objavio video građani su požurili da kupe primjerak knjige. Preko noći, Vorner je stigao na prvo mjesto na Amazonu kao najprodavaniji autor.

Uz opis snimka Red je napisao da Vornera ne poznaje i da ovo nije “sponzorisanje” knjige.

“Samo sam želio da budem ljubazan prema nekom strancu. Zamislio sam kako ja teško radim, a da mu niko ne oda priznanje”, stajalo je u opisu.

Ubrzo su ljudi počeli da ostavljaju komentare i da kupuju knjigu. Nije prošlo mnogo, a Vornerova knjiga postala je najprodavanija na Amazonu.

“Moj život je bio i ostao fantastična avantura. Daleko najveći dio je što sam muž nevjerovatnoj ženi i otac dvoje nevjerovatne djece – sada već odraslih. Bio sam padobranac (82. vazdušno-desantna divizija), terapeut i inženjer. Skakao sam sa padobranom, išao na ronjenje, izučavao borilačke vještine. Skakao sam bandži, a sad ostvarujem dječački san – postao sam pisac”, navodi se u biografiji pisca.