Skip to content

Nišlija se zbunio: Primio sam “Rajfajzen” vakcinu (VIDEO)

Nišlija Zoran Osmanović (62), koji je u razgovoru sa novinarima televizije na punktu za vakcinaciju Fajzerovu vakcinu nazvao “Rajfajzenovom”, zahvaljujući lapsusu postao je zvijezda društvenih mreža.

Svojom izjavom nakon revakcinacije podržao je i Frojdovu tezu da lapsusi nisu slučajni već su odraz podsvijesti, a Zoran ima debeo razlog što mu Rajfajzen mjesecima ne izlazi iz glave.

– U Rajfajzen banci imam račun, a krajem aprila ženim sina… Mislim da je ovo što kažem dovoljno da svima bude jasno što sam “prekrstio” vakcinu. U onoj žurbi, a već opterećen “Rajfajzenom”, kad me je novinar upitao koju vakcinu primam, izlete me naziv banke umesto naziva vakcine. U ovim vremenima, kad je novac svima potreban, a većini često fali, mislim da je svima jasno što mi se banka mota po glavi – kroz smeh komentariše verbalnu omašku simpatični Nišlija.

Priznaje da mu pažnja, kojom je obasut nakon što se pojavio snimak njegove izjave, prija i to posebno što ima malo burniju reakciju na vakcinu.

– Od toga je ispala jedna lepa šala, zvalo me je mnogo ljudi, rodbine i prijatelja i svi su komentari bili dobronamjerni. Zaista je to bilo sasvim slučajno, nije postojala nikakva namjera da nekog reklamiram ili da se šalim sa nazivom vakcine, a kamoli da stičem nekakvu popularnost. Jednostavno mi se omaklo, a to što je ljudima to postalo zabavno, meni je veoma drago, naročito sada kad smo okruženi lošim vestima. Taman mi to prekrati vrijeme dok čekam da prođe reakcija na vakcinu – priča Osmanović.